Exkluzív januári promóciók

Dec 2019 Feb 2020
€250 Exkluzív Betfair Loyalty Freeroll-ok
Csatlakozz a €250 értékű Exkluzív Betfair Loyalty Freeroll-jainkhoz minden vasárnap 18:00-kor (CET). Minden jogosult játékos kapni fog egy token-t, amivel a versenyen indulni tud. A jogosultsághoz az szükséges, hogy az adott héten legalább 100 status pontot (€4 rake-et) termelj a Betfair termében.
$200 BetKings privát freeroll-ok
Januárban kétszer is $200-os privát freeroll-t kínálunk a BetKings termében. Mivel a privát freeroll-okra jelszóval kell regisztrálni, így csak a VIP-Grinders játékosok számára elérhető, ezért ezeken könnyen tudsz bankrollt építeni.
$200 Natural8 privát freeroll-ok
Januárban kéthetente csütörtökön $200-os Natural8 privát freeroll-t kínálunk. Mivel a privát freeroll-okról van szó, ami azt jelenti, hogy jelszóval kell regisztrálni, így csak a mi játékosaink számára elérhető, tehát kevés indulóra lehet számítani, és így könnyedén tudsz bankrollt építeni.
$250 partypoker privát freeroll-ok
Minden vasárnap $250-os partypoker privát freeroll-okat kínálunk. Mivel a privát freeroll-okra jelszóval kell regisztrálni, ami csak azon játékosok számára elérhető, akik rajtunk keresztül regisztráltak a partypoker-re, ezért a freeroll-okon kevés játékosra lehet számítani.
$250 Intertops és Juicy Stakes privát freeroll-ok
Januárban két csütörtökön is $250-os Intertops és Juicy Stakes privát freeroll-okat kínálunk. Mivel a privát freeroll-okra jelszóval kell regisztrálni, így csak a VIP-Grinders játékosok számára elérhető, ezért a freeroll-okon kevés játékosra lehet számítani, tehát nagy érték van bennük.

Mi az a póker freeroll?

A póker freerollok ingyenes versenyek, ahol nem kell belépőt fizetned, de mégis valós pénznyereményeket osztanak ki.

Ez azt jelenti, hogy akár nagyobb nyereményt is összehozhatsz, és így akár bankrollt is építhetsz anélkül, hogy a saját pénzed kockáztatnád.

Ezáltal a póker freerollok kiváló lehetőséget nyújtanak azoknak, akik most ismerkednek az online Texas Hold’em verseny pókerrel, és azoknak is, akik kockázatmentesen szeretnék növelni a bankrolljukat.

Exkluzív VIP-Grinders póker freerollok

Ha már a legjobb póker freerollokról beszélünk, meg kell említenünk, hogy a VIP-Grinders-Hungary.com minden hónapban 10-20 privát freerollt kínál 10 különböző online póker teremben.

Ahogy a neve is utal rá, a póker freerolljaink privátok, ami azt jelenti, hogy csak azok a játékosok láthatják a jelszót a versenyre a VIP-Grinders fiókjukban, akik rajtunk keresztül regisztráltak az adott póker terembe.

Ez azt jelenti, hogy az összes VIP-Grinders bankroll növelő freerollunkon viszonylag kevesen indulnak, így nagy érték van bennük, és ezért kiváló lehetőséget nyújtanak, hogy bankrollt építs.

Az összes freerollon ingyen elindulhatok?

Attól függ, mert míg a különböző póker termek által kínált póker freerollok teljesen ingyenesek mindenki számára, addig mások, különösképp a privát freerollokon, gyakran csak jelszóval lehet indulni.

Továbbá, némely póker freerollon való induláshoz minimális követelményeket állítanak fel, pl. előírják hogy bizonyos VIP státusszal kell rendelkezned, vagy bizonyos mennyiségű valódi pénzes leosztást le kell játszanod ahhoz, hogy indulni tudj rajta.

Minden nap rengeteg freerollon lehet ingyen pénzt nyerni, szóval érdemes gyakran meglátogatni az oldalunkat, és megnézni, hogy éppen akkor melyek a legjobb elérhető póker freerollok.

Hogyan vehetek részt én is póker freerollokon?

Nagyon könnyen, mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz az oldalunkra, majd pedig a póker terembe, ahol a freeroll indul, és amint visszaigazolásra került a regisztrációd, látni fogod a jelszót a VIP-Grinders fiókodban a “Promotions” fülön.

Szóval regisztrálj még ma, ha meg szeretnél tanulni online pókerezni a saját pénzed kockáztatása nélkül, vagy gyorsan meg akarod növelni a bakrollod.