•  
 •  
 •  
 •  
 •  
0 (0)
40 - 75% Rakeback + €600 Bónusz + $25,000 Race
Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

Run It Once bemutató

Run It Once Poker bónusz, forgalom és szoftver

A Run It Once a pókerlegenda Phil Galfond új online póker terme. Két év halogatás után végül 2019. februárjában indult el az oldal.

 

A béta tesztelés 2019. február 6-án kezdődött, és még jó néhány hónapig eltartott, mire az oldal teljes funkcionalitással működött.

 

Phil Galfond és csapata valami újat próbál behozni a póker világába. Éppen ezért egy olyan online póker termet szeretnének létrehozni, amivel meg tudják oldalni azokat a problémákat, amivel jelenleg az iparág küzd. A Run It Once Poker-t egy olyan teremnek képzelték el, ahol mind a profi, mind pedig a rekreációs játékosok is szívesen játszanak.

 

Run It Once Poker

 

Run It Once Poker szorosan együttműködik a pókeres közösséggel, az oldal fejlesztéséhez folyamatosan gyűjtik a visszajelzéseket a 2+2 fórumról és a Discord szerverükről.

 

Itt akár 40 – 75% rakeback-et is kaphatsz, és ennek egy részét egyenesen a póker asztalról. Egy viszonylag új koncepciónak köszönhető mindez, ami “in-game rewards” néven ismert az iparágban.

 

A Run It Once Poker célja, hogy a játék annyira tisztességes, sportszerű és transzparens legyen, amennyire csak lehetséges, ezért a fejlesztők úgy döntöttek, hogy nem engedik a segédszoftverek használatát, ami egyes játékosokat tisztességtelen előnyhöz jutattna.

 

Phil Galfond póker termében ugyan nem tudsz HUD-ot használni, de ha információhoz akarsz jutni az ellenfeledről, akkor érdemes odafigyelned az úgynevezett dinamikus avatarokra.

 

Ez az egyedülálló funkció egy nagyon emberi dolgot hoz el az online póker asztalokhoz. Az avatarok arckifejezései a pókerasztalon nyújtott játékodnak megfelelően változnak. Minél hosszabb ideje ülsz az asztalnál, az avatarod arckifejezése annál inkább normalizálódik.

 

Run It Once dinamikus avatar

 

Az avatar funkció arról adhat tájékoztatást, hogy az adott játékosnak hogy megy a játék az asztalnál, de nem biztos, hogy ebből messzemenő következtetést lehetne levonni arra vonatkozólag, hogy a játékos miként fogja megjátszani a következő leosztást.

 

Amint egy játékos új screen nevet kap, az avatarja alapállapotba kerül. A Run It Once minden játékosnak véletlenszerűen ad egy avatart és egy screen nevet, így védve attól a játékosokat, hogy valaki tracking szoftver használatával előnyhöz juthasson.

 

Run It Once Poker screen name

 

Ezek a véletlenszerűen kiosztott screen nevek is a Run It Once Poker “Csak játssz” koncepciójának a részei. A terem automatikusan ülteti le a játéksokat és a fix összegű buy-in is a szolgáltatás része.

 

Mindennek köszönhetően néhány másodperc alatt már bent is ülhetsz az póker asztalnál, és kezdheted is a játékot. Csak a tétet kell kiválasztanod, és a Run It Once gondoskodik minden másról.

 

40 – 75%-os Run It Once rakeback ajánlatunkon felül a 100% maximum €600 bónuszra is jogosult leszel.

 

Ha értékes póker promóciókkal teli online póker termet keresel, akkor mindenképp érdemes végigolvasnod az alábbi részletes Run It Once bemutató oldalunkat.

 

Mi az ajánlat?

 

Az alábbiakban áttekintést nyújtunk az aktuális és elérhető Run It Once rakeback-ről és póker promóciókról:

 

PROMÓCIÓ ÉRTÉK
BÓNUSZ 100% MAXIMUM €600
RAKEBACK
40 – 75%
$25,000 VIP-GRINDERS RACE
~ 2 – 6%
BECOME A STREAMR Akár 110% Rakebackre

Online póker szakértők által összeállított Run It Once bemutató

 

Online póker szakértőink csapata egy részletes értékelést készített a Run It Once Poker terméhez, és az ő munkájuknak köszönhetően született az alábbi Run It Once bemutató.

 

A Run It Once a leginnovatívabb online póker termek közé tartozik. Phil Galfond vissza akarja hozni a szórakoztatást a pókerbe, ezért csapatával jó néhány új funkciót fejlesztettek, amivel korábban még nem találkozhattunk egyik online póker teremben sem. Ebben a termben nem lehet segédszoftvert használni, aminek köszönhetően mindenki számára azonosak a feltételek, senki sem tud előnyhöz jutni.

 

A szoftver gyors, megbízható és könnyen használható a felülete, aminek köszönhetően nagyon könnyen és gyorsan tudunk leülni a póker asztalokhoz.

 

A lobby-ban Texas Hold’em és Omaha cash game érhető el jelenleg, Hold’em esetében NL500, Omaha esetében pedig PLO1,000-ig.

 

A “Home” részen található minden jelenleg is futó promóció és egyedi funkció. Ha még csak most ismerkedsz az online pókerrel, akkor szerintünk mindenképp érdemes megtekintened az egyedi fukciókat.

 

A korábban is említett funkciók, mint például a dinamikus avatarok és a véletlenszerű screen nevek automatikusan beállításra kerülnek a Run It Once számládon. A szoftver éppen ezért mind a rekreációs, mind pedig a profi játékosok számára megfelelő. Összefoglalva, kapunk egy letisztult szoftvert szép animációkkal és remek asztal elrendezéssel. Az avatarok jól beleillenek az összképbe és némi izgalmat hoznak a játékba.

 

Hogyan hozhatsz létre Run It Once Poker számlát?

 

A Run It Once számla létrehozása mindössze néhány percet vesz igénybe. Összeállítottunk egy lépésenkénti regisztrációs útmutatót, hogy megkönnyítsük a dolgod, és biztosan megkapd a 100% MAXIMUM €600 BÓNUSZT.

 

1. lépés – A regisztráció folyamatának elkezdése

 

Kérlek, töröld a Cookie-kat (fontos), majd KATTINTS IDE a Run It Once Poker regisztrációs folyamat elindításához. A link elvisz a Run It Once weboldalára.

 

2. lépés – Add meg személyes adataidat

 

Egy regisztrációs űrlap fog megjelenni. Ezt egyszerűen csak töltsd ki a kért adatokkal, mint például a személyes adatok és a számla beállításához szükséges adatok.

 

Run It Once bemutató - online póker terem regisztráció

 

A mi linkünk használatával automatikusan jogosult leszel az akár €600 Run It Once bónuszra és a $25,000 Exkluzív Race-ünkre.

 

3. lépés – Fizess be a Run It Once számládra és szerezd meg a €600 bónuszt

 

Mielőtt befizetsz a Run It Once számládra, meg kell adnod a személyes adataidat a “My Profile” menüpontban. Kérlek, arról is győződj meg, hogy az email címedet verifikáltad, mert egyébként nem tudsz majd befizetést végrehajtani.

 

Ezek után, kérlek, kattints a “Deposit” gombra, majd válaszd ki a számodra megfelelő befizetési módot, add meg az összeget, hagyd jóvá a tranzakciót, és már kezdhetsz is játszani.

 

Figyelem! Nincs szükség bónusz kód használatára, a 100% MAXIMUM €600 BÓNUSZT a befizetéssel automatikusan megkapod.

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

 

4. lépés – Küldd el nekünk az adataidat

 

Annak érdekében, hogy hozzáférhess a kizárólagos ajánlatainkhoz és promócióinkhoz, el kell küldened nekünk a Run It Once felhasználónevedet (username).

 

Ezt úgy teheted meg, ha bejelentkezel a VIP-Grinders fiókodba, és a “Submit Usernames” fülre kattintasz.

 

Run It Once felhasználónév beküldése

 

Itt egyszerűen írd be Run It Once felhasználónevedet (username), és győződj meg róla, hogy a megfelelő online póker terem (Skin: Run It Once) került kiválasztásra a legördülő menüből.

 

Fontos! A fenti képen is látható, pirossal jelölt mezők kitöltése nélkül nem tudod elküldeni nekünk az adatokat. Ezek az adatok szükségesek ahhoz, hogy a terem vissza tudja igazolni számunkra a regisztrációdat.

 

KATTINTS IDE A FELHASZNÁLÓNEVED MEGADÁSÁHOZ.

 

Run It Once bemutató: póker promóciók

 

Ahogy a Run It Once bemutató elején már említettük, a Run It Once Poker-en rengeteg nagy értékkel bíró póker promóció érhető el.

 

Ezek közé tartozik a maximum €600 értékű befizetési bónusz, a központi 40 – 75% Run It Once Rakeback és a $25,000 VIP Grinders Exkluzív Race is.

 

A Run It Once játékosai további rakeback-re is szert tehetnek, ha streamR-ek lesznek. Légy a csapat tagja, növeld a nézőid számát, és szerezz akár 110% rakeback-et.

 

Run It Once befizetési bónusz

 

A Run It Once Poker a regisztrációt követő 30 napon belül minden befizetés után egy fantasztikus 100%-os BEFIZETÉSI BÓNUSZT kínál minden játékosnak maximum €600 értékig.

 

Run It Once Bónusz

 

A bónusz kijátszására korlátlan idő áll rendelkezésre, azzal a feltétellel, hogy 30 naponta legalább egy leosztást le kell játszani.

 

A bónusz, az első €500 raketermelés után 20% visszatérítést ad extrában, ha pedig a teljes €600 bónuszt is ki szeretnéd játszani, akkor €5,736 raket kell termelni, így a teljes bónusz 10.46% rakeback-nek felel meg.

 

Részletesen ezt az alábbi táblázatban találod:

 

Kijátszandó bónusz Egy bónusz- részlethez szükséges rake A bónuszt ekkora részletekben írják jóvá Összes szükséges rake Rakeback %
€0 – €100 €25 €5 €500 20%
€100 – €200 €57.1 €10 €571 17.51%
€200 – €300 €66.5 €10 €665 15.04%
€300 – €500 €100 €10 €2,000 10%
€500 – €600 €200 €10 €2,000 5%
A teljes €600 bónusz €5,736 10.46%

 

Példa: Az első 30 nap során befizetsz €150-t két részletben (egyszer €80-t, majd később €70-t). Az első €100 bónuszt minden €25 raketermelés után €5-s részletekben írják jóvá, tehát 20% rakeback-nek felel meg, és összesen €500 rake-et kell termelned, hogy mind a €100 bónuszt megkapd.

 

A maradék €50 bónuszt pedig €10-s részletekben kapod meg (minden €57.1 raketermelés után). Ez 17.51%-os rakeback-nek felel meg, és az €50 bónuszhoz €285.5 raketermelés szükséges.

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

 

Run It Once rakeback ajánlat – Splash the Pot és a Legends hűségprogram

 

Run It Once rakeback ajánlat - Splash the Pot

 

A Run It Once rakeback programja a Splash the Pot-ból és a Legends hűségrendszerből áll össze. A két promócióból együttesen 40 – 75% rakeback-re számíthatsz.

 

Splash the Pot

 

A Splash the Pot esetében nem klasszikus formában kerül jóváírásra a rakeback, hanem véletlenszerűen a potokba dobják. Hosszútávon és átlagosan 30% rakeback-re számíthatsz belőle.

 

Phil Galfond póker terme véletlenszerűen választ ki leosztásokat az összes tét között, és megnöveli a kiválasztott potot valódi pénzzel.

 

 

Run It Once rake táblázat

 

Amikor a Splash the Pot aktív, minden játékos az asztalnál észre fogja venni, mivel arany zsetonok fognak a potba hullani, az asztal ragyogni fog és a pot mérete aranyszínben jelenik meg.

 

A leosztás nyertese fogja elvinni a fő potot és a hozzáadott Splash the Pot bónusz pénzt.

 

Minden leosztásban van rá esély, hogy aktiválódik a Splash the Pot funkció. Az esély függ az előző leosztásban lévő pot méretétől. A nagyobb pot-ok nagyobb bónuszokat eredményeznek.

 

Minden egyes arany zseton 1 nagy vakot reprezentál, a bronz zsetonok 25 nagy vakot, a platina zsetonok pedig 100 nagy vakot!

 

Splash the Pot zsetonok

 

Legends hűségrendszer

 

A Legends hűségrendszer keretében akár további 30% rakeback-re is szert tehetsz és akár további 15%-ra a Streak-el, így a Splash the pot-ból kapott 30% rakeback-el együtt összesen akár 75% rakeback is elérhető a Run It Once termében.

 

A Legends rendszerében a 5 különböző szintet érhetsz el pontok gyűjtésével. Ha négy egymást követő héten is elérsz egy adott szintet, akkor megkapod a Streak jutalmad, ami a legmagasabb szinten 15% extra rakeback-et jelent.

 

A Legends hűségrendszer heti elszámolású, a szinteket az adott héten termelt pontok alapján lehet megszerezni minden héten hétfő 00:01 (GMT) és vasárnap 23:59 (GMT) között. A rakeback-et a hét lezárását követő 48 órán belül írják jóvá.

 

Az alábbi táblázatban tekintheted meg a szinteket, és az elérésükhüz szükséges pontmennyiségeket, és az egyes szinteken elérhető rakeback-et:

 

Szint Szint eléréséhez szükséges pont (rake) hetente Elérhető rakeback Streak jutalom Splash the Pot Összes rakeback
Clubs 60 (€3) 10% 0.5% 30% 40.5%
Diamonds 600 (€30) 12.5% 1.25% 30% 43.75%
Hearts 4,500 (€225) 15% 3% 30% 48%
Spades 30,000 (€1,500) 20% 6% 30% 56%
Legends 90,000 (€4,500) 30% 15% 30% 75%

 

Pontokat az alábbi módokon tudsz szerezni:

 

 • Cash game asztalokon játszol: minden €0.05 rake után 1 pontot
 • Ha elérsz egy új szintet: minden szint elérése után extra pontokat kapsz, aminek a mennyisége függ attól, hogy épp melyik szintet érted el
 • Bejelentkezés a kliensbe: minden héten az első bejelentkezésért kapsz 10 pontot
 • A napi első leosztásodért: minden naptári napon az első leosztásodért extra 25 pontot kapsz
 • Kis létszámú sztalokon játszol: amíg maximum 3-an vagytok 6 Max Cash Game asztalon, addig 66%-al több pontot kapsz a raketermelésed után (minden €0.03 rake után 1 pontot)
 • Ha nem hagyod el az asztalt, amikor csak ketten vagytok rajta: 6 Max Cash Game asztalon, amíg csak ketten vagytok, dupla pontot kapsz a raketermelésed után (minden €0.05 rake után 2 pontot)

 

Figyelem! Az új hűségrendszer indulásának első két hetében (november 25-től december 8-ig) minden megszerzett pontodat 1.5-szörös szorzóval veszik figyelembe. Továbbá, mivel kezdetben még senki nem tud élni a Streak lehetőségével (tekintve, hogy négy heti raketermelés alapján állapítják meg), ezért a Run It Once az első heti raketeremelésed alapján már megadja az elért szintednek megfelelő Streak-et is, de ehhez a promóció első hetében (november 25. és december 1. között) már rake-et kell termelned.

 

$25,000 Exkluzív Race

 

A Run It Once Poker regisztrációddal a fantasztikus $25,000 Exkluzív Race-ünkben is részt veszel, ahol az első helyezett játékos $3,000 nyereményben részesül.

 

$25,000 Exkluzív Race

 

Legyél te is StreamR és szerezz akár 110% rakeback-et

 

Kezd el stream-elni a játékod, és akár 110% rakeback-re is szert tehetsz. A visszatérítéseknek négy szintje van, folyamatosan növekvő rakeback-kel.

 

Run It Once StreamR

 

Ahhoz, hogy elérd az 50% rakeback szintet 200 óra nézettséget kell elérned. További részletekért, kérlek keresd fel a Run It Once weboldalát.

 

Run It Once bemutató: forgalom és szoftver értékelés

 

A Run It Once szoftvere saját fejlesztésű, Windows-hoz és Mac-hez is elérhető. Ez az online póker terem nem tagja egyik hálózatanak sem, tehát egy független teremről beszélünk.

 

A szoftver letöltése és telepítése mindössze néhány percet vesz igénybe, és a rengeteg beállítási lehetőségnek köszönhetően teljesen a saját igényeidre szabhatod. A szoftver gyorsan és akadásmentesen fut, a tesztünk alatt nem találkoztunk kapcsolódási problémával sem.

 

Mint már a Run It Once bemutató korábbi részében említettük, ez az online póker terem a legjobb választás, ha a lehető leggyorsabban el akarsz kezdeni játszani, hiszen a számla létrehozását követően csak be kell fizetned, ki kell választanod a tétet, és a szoftver már ültet is le egy vagy több póker asztalhoz.

 

Ez azért tud ilyen gyors lenni, mert minden asztalon előre meghatározott a buy-in mérete, így ennek a beállításával nem kell foglalkoznod.

 

A Run It Once egy új póker terem, ezért a játékosszám tekintetében még van tér fejlődésre. Csúcsidőben körülbelül 20 – 80 PLO játékosra lehet számítani egyszerre a teremben. NLHE játék jelenleg nem nagyon van.

 

Jelenleg csak Texas Holdem és Pot Limit Omaha cash game érhető el. Következő lépésben, pár hónap múlva SNG játékokkal tervezik a kínálat bővítését.

 

Run It Once bemutató: fizetési lehetőségek

 

Jelenleg 8 különféle fizetési mód érhető el a Run It Once termében: VISA/Mastercard, Skrill, NETELLER, Trustly, ecoPayz, AstroPay, MuchBetter és Paysafecard.

 

Fizetési mód Típus Kifizetésre is
Bankkártya icon-check
logo-skrill E-pénztárca icon-check
logo-neteller E-pénztárca icon-check
trustly Banki átutalás icon-check
logo-ecoPayz E-pénztárca icon-check
muchbetter E-pénztárca icon-check
logo-astropay Virtuális bankkártya icon-check
logo-paysafecard Virtuális bankkártya icon-cross

 

Run It Once Poker kifizetési előzmények és feldolgozási idők

 

Ugyan egy új teremről van szó, tehát hosszútávról nem beszélhetünk, de az eddigi tapasztalat az, hogy a be- és kifizetési kérelmeket gond nélkül és időben dolgozzák fel. Miután verifikáltad a számlád, rendszerint nem tartanak 1 munkanapnál tovább a kiutalások.

 

A Run It Once rakeback ajánlatunkat minden olyan póker játékosnak javasoljuk, akik az átlagnál jelentősen jobb visszatérítést keresnek, de egyben arra is felhívjuk a figyelmet, hogy mivel ez az online póker terem még új, ezért viszonylag kevés játékosra lehet számítani az asztaloknál.

 

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

 

Run It Once promóciók

Céggel kapcsolatos információk:

Cégnév: Run It Once Limited
Weboldal: www.runitonce.eu
Hálózat: Független
Licenc: Málta
Skrill loyalty: Van
P2P lehetőség: Nincs

Kizárt országok

 • Afghanistan
 • Australia
 • Belgium
 • Bosnia And Herzegovina
 • Bulgaria
 • Czech Republic
 • Korea [KP]
 • Denmark
 • Estonia
 • France
 • Greece
 • Guyana
 • Iran
 • Iraq
 • Italy
 • Lao
 • Portugal
 • Romania
 • Singapore
 • Slovakia
 • Slovenia
 • Spain
 • Sweden
 • Switzerland
 • Syrian Arab Republic
 • Uganda
 • United States
 • Vanuatu

Run ügyfélszolgálat:

Email: support@runitonce.eu
Telfon: Nincs
Élő chat: Van

Szoftver kompatibilitás:

Run póker kínálat:

Összes játékos átlagos száma: 20 – 80
Cash game játékosok átlagos száma: 20 – 80
HEM/PT kompatibilitás: Nem
Rake struktúra: 4 – 5.75%
NLH 6max: NL2k-ig
NLH HU: NL2k-ig
PLO 6max: Plo2k-ig
PLO HU: Plo2k-ig

Legjobb póker ajánlataink

 • Utoljára frissítve: 15:22 CET, 24th Jan 2020
  Helyezés Játékos Pontok Nyeremény
  1 justonetime123 61916.22 3000.00
  2 Rogdiush 39585.12 2250.00
  3 gaan64 32583.56 1750.00
  4 boerni21 31888.71 1250.00
  5 Acer123 28651.38 1000.00
Még nincsenek felhasználói értékelések. De örölünk ha te megírod a véleményed!
Kérlek jelentkezz be, hogy elküldhesd a véleményed: