•  
 •  
 •  
 •  
 •  
4.3 (60)
Akár 60% VIP + $30 SPINS buy-in
Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

partypoker bemutató

partypoker bónusz, forgalom és szoftver

A partypokert az ElectraWorks Limited, a piac egyik legismertebb szerencsejáték vállalata üzemelteti.

 

A partypoker hálózat tagjai: a partypoker és a Bwin. Mindkét online póker terem nagy játékosbázissal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy mindig elegendően nagy forgalom van az asztalaikon, függetlenül a tétektől.

 

A partypoker és hálózata a nagyszerű promócióikról és kiváló partypoker rakeback-ről, valamint a pókerjáték iránti elkötelezettségükről ismertek. Nagy összegű készpénzes játékokat futnak minden téten, versenykínálata pedig az iparág egyik legjobbja.

 

A részletes partypoker bemutató az alábbiakban olvasható, amelyben megtekintheted a fantasztikus partypoker rakeback ajánlatunkat is.

 

Mi az ajánlat?

 

Az alábbiakban áttekintést nyújtunk a partypoker aktuális és elérhető ajánlatairól.

 

PROMÓCIÓ ÉRTÉK
ÜDVÖZÖLŐ AJÁNLAT
AKÁR $30 ÉRTÉKŰ SPINS BUY-IN
VIP AKÁR 60%
EXKLUZÍV PARTY & BWIN CHASE 10%
MINDEN HÉTEN $250 PARTYPOKER PRIVÁT FREEROLL $250 HETENTE

 

Online póker szakértők által összeállított partypoker bemutató

 

Az online póker szakértőink csapata sok időt töltött a partypokeren, és ezen online póker terem végső tesztelését követően kijelenthető, hogy azt csak javasolni tudjuk. A csapat tapasztalatait az alábbi partypoker bemutató oldalunkon részletesen kifejtjük.

 

A nagy pénzes játékforgalmat és a lenyűgöző versenykínálatot csak a partypoker promóciói múlják felül, amelyek az égbe repítik a bankrollod összegét.

 

Ha bármilyen kérdésed van, vagy egyéni partypoker rakeback ajánlatot szeretnél kapni, nyugodtan fordulj magyar nyelvű ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ. Kérjük, írd meg véleményedet is a partypoker bemutató “Felhasználók értékelése” fülén, hogy megismerhessük tapasztalataidat a partypoker használatával kapcsolatban.

 

Hogyan hozhatsz létre számlát a partypokeren?

 

Számlát létrehozni a partypokernél egyszerű és könnyű. Azért, hogy segítséget nyújtsunk számlád létrehozásában és az ingyenes AKÁR $30 ÉRTÉKŰ SPINS BUY-INEK igénylésében, elkészítettük ezt a lépésenkénti regisztrációs útmutatót.

 

1. lépés – A regisztráció folyamatának elkezdése

 

Kérlek, töröld a cookie-kat (fontos), majd KATTINTS IDE a partypoker regisztrációs folyamat elindításához. A rendszer átirányít a partypoker weboldalára, ahol a képernyőn bal oldalon középen található “Register now” gombra kell kattintanod.

 

Ekkor elkezdődik a kliens letöltése. A letöltés befejezése után kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.

 

Miután befejeződött a partypoker kliens telepítése, kattints az “Create new Account” gombra a kliens ablak felső részén.

 

partypoker bemutató - online póker terem regisztráció

 

2. lépés – Add meg személyes adataidat

 

A partypoker regisztrációd befejezéséhez kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat, és add meg személyes adataidat, például a lakóhely szerinti országot, a vezeték- és keresztnevedet, születési dátumodat és tartózkodási címedet.

partypoker rakeback ajánlat - online póker számla regisztráció

3. lépés – Fizess be a partypoker számládra, hogy hozzájuss az ingyenes $30 értékű SPINS buy-inekhez

 

Most, hogy sikeresen létrehoztad fiókodat a partypoker-en, itt az ideje, hogy igényeld INGYENES $30 ÉRTÉKŰ SPINS BUY-INEKET.

 

Az újonnan létrehozott partypoker számládra való befizetéshez kattints a “Cashier” gombra a kliens bal oldalán. Majd válaszd ki a kívánt fizetési módot és a befizetendő összeget.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy a bónusz megszerzéséhez nincs szükség bónuszkódra. A REGISZTRÁCIÓS LINKÜNK használatával a bónuszod és minden egyéb póker promóció automatikusan hozzáadódik számládhoz.

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

 

partypoker első befizetési bónusz - partypoker fizetési lehetőségek

4. lépés – Küldd el nekünk az adataidat

 

Annak érdekében, hogy hozzáférhess a kizárólagos ajánlatainkhoz és promócióinkhoz, el kell küldened nekünk a partypoker felhasználónevedet (username).

 

Ezt úgy teheted meg, ha bejelentkezel a VIP-Grinders fiókodba, és a “Submit Usernames” fülre kattintasz.

 

Itt egyszerűen írd be a partypoker felhasználónevedet (username), és győződj meg róla, hogy a megfelelő online póker terem kerül kiválasztásra a legördülő menüből.

 

Fontos! A lenti képen is látható, pirossal jelölt mezők kitöltése nélkül nem tudod elküldeni nekünk az adatokat. Ezek az adatok szükségesek ahhoz, hogy a terem vissza tudja igazolni számunkra a regisztrációdat.

 

KATTINTS IDE A FELHASZNÁLÓNEVED MEGADÁSÁHOZ.

 

partypoker felhasználónév beküldése

partypoker bemutató: póker promóciók

 

A partypoker bemutató elején már említettük, hogy a partypoker VIP rendszere az egyik legmagasabb rakeback-et ajánlja az iparágban, ám ez még nem minden, mert nagyszerű póker promóciók is segítenek a bankrollod növelésében.

 

partypoker első befizetési bónusz

 

A partypoker minden új játékosának INGYEN SPINS BUY-INEKET KÍNÁL AKÁR $30 ÉRTÉKBEN. A $10 értékű SPINS buy-inek automatikusan jóváírásra kerülnek, ha legalább £/€/$10-t befizetsz a partypoker számládra. Ha az első befizetésed legalább £/€/$20, akkor megkapod a $30 értékű SPINS buy-ineket.

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

 

partypoker rakeback

 

Akár 40%-os partypoker rakeback-et kaphatsz a számládra hetente a partypoker iránti hűségedért cserébe. A partypoker rakeback megszerzéséhez legalább 25 pontot kell gyűjtened egy adott héten. $1 rake = 1 pont.

 

Győződj meg róla, hogy minden vasárnap 23:59 előtt jelentkeztél erre a promócióra, hogy biztosítsd a rakeback-ed.

 

Az alábbi táblázat mutatja a megszerzett pontokhoz tartozó cashback szinteket és százalékokat:

 

Pontok Cashback %
25 $5.00 20%
50 $10.00 20%
75 $15.00 20%
100 $20.00 20%
150 $37.50 25%
200 $50.00 25%
250 $62.50 25%
300 $75.00 25%
350 $87.50 25%
400 $100.00 25%
450 $112.50 25%
500 $125.00 25%
600 $180.00 30%
700 $210.00 30%
800 $240.00 30%
900 $270.00 30%
1000 $300.00 30%
1200 $480.00 40%
1400 $560.00 40%
1600 $640.00 40%
1800 $720.00 40%
2000 $800.00 40%

 

Egy további szint áll rendelkezésre azon játékosok számára, akik 12 hónapon belül képesek 100.000 pontot (100.000 dollárnyi rake) összegyűjteni. Ezt VIP Diamond-nak hívják és 50% -os partypoker rakeback-et kínál!

 

A partypoker 2019. február 1-től még ezen felül is bevezetett egy új szintet, amit Diamond Club Elit-nek hívnak, és ennek részeként bármelyik játékos, aki legalább 200,000 dollár raket termel egy tizenkét hónapos időszak alatt, annak a jutalmai akár 60% cashback és egyéb promóciós juttatások lesznek. Erről bővebb információt itt találsz.

 

Exkluzív Party & Bwin chase

 

exkluzív Party & Bwin chase

 

A Party visszatért egy magas értékű VIP rakeback ajánlattal, amin felül még egy Exkluzív Party & Bwin Chase-t is kínálunk. Vegyél részt az iparág legnagyobb Party és Bwin Chase-ében, és szerezz 10% -os extra rakeback-et!

 

A 10% extra visszatérítés minden más promóción felül értendő!

 

$250-os partypoker privát freeroll-ok minden vasárnap

 

A partypoker minden vasárnap $250-os privát freeroll-okat kínál. Mivel a privát freeroll-okra jelszóval kell regisztrálni, ami csak azon játékosok számára elérhető, akik rajtunk keresztül regisztráltak a partypoker-re, ezért a freeroll-okon kevés játékosra lehet számítani, így nagy érték van benne.

 

partypoker privát freeroll

 

További promóciók

 

A partypoker további promóciókat is kínál, amelyeket megnézhetsz a WEBOLDALUKON.

 

partypoker bemutató: forgalom, szoftver és rake

 

A partypoker a világ egyik legelismertebb póker márkája. Mint már a partypoker bemutató korábbi részében említettük, a nagyszerű cash game és verseny kínálata, valamint az SNG versenyek széles választéka nagy forgalmat vonz a partypoker hálózatába.

 

partypoker mobilalkalmazás

 

Szeretnél útközben is pókerezni? A partypoker mobilalkalmazással bárhol és bármikor játszhatsz a kedvenc pókerasztalaidon.

 

Kompatibilitás

 

A partypoker az Android és az iOS rendszerek valamennyi felhasználója számára elérhető naprakész partypoker mobilalkalmazása révén. Segítségével minden kedvenc mobileszközödön pókerezhetsz.

 

partypoker mobilalkalmazás - mobil póker kliens

 

partypoker mobilalkalmazás letöltése

 

A partypoker mobilalkalmazás letöltése egyszerű. Mindössze annyit kell tenned, hogy a mobileszköz segítségével meglátogatod a PARTY POKER WEBOLDALT, és megérinted a “download” gombot.

 

partypoker fizetési lehetőségek

 

A partypoker a különböző fizetési lehetőségek széles választékát kínálja, az e-pénztárcáktól kezdve a banki átutalásig, amelyek közül kiválaszthatod az igényeidnek leginkább megfelelőt.

 

Befizetési lehetőségek és limitek

 

Fizetési mód
Befizetés díja Min/max befizetés
Ingyenes €20.00 – €70,000
Ingyenes €10.00 – €5,000
Ingyenes €10.00 – €70,000
Ingyenes €10.00 – €50,000
Ingyenes €10.00 – €50,000
Ingyenes €10 – €1.000

Kifizetési lehetőségek és limitek

 

Az alábbiakban áttekintést nyújtunk a partypoker aktuális és rendelkezésre álló kifizetési lehetőségeiről.

 

Fizetési mód
Kifizetés díja
Min/max kifizetés
Feldolgozási idő
  Ingyenes €30 – n/a 2-10 munkanap
Ingyenes €30 – n/a 1-3 munkanap
Ingyenes €20 – n/a 1-3 munkanap
Ingyenes €10 – n/a 1-4 óra
Ingyenes €10 – n/a 1-4 óra

 

Kifizetési előzmények és feldolgozási idők

 

A partypoker régóta ismert biztonságos és megbízható kifizetéseiről. Több mint 10 éve van jelen a piacon és a be- és kifizetések gyors feldolgozásáról híres.

 

A partypoker tapasztalatának köszönhetően nem fog felmerülni semmilyen késedelem vagy probléma a be- és kifizetéssel kapcsolatban .

 

 

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

 

 

partypoker promóciók

Céggel kapcsolatos információk:

Cégnév: partypoker
Weboldal: partypoker.com
Hálózat: Party.com
Licenc: Gibraltár
Skrill loyalty: Van
P2P lehetőség: Van

Kizárt országok

 • Afghanistan
 • American Samoa
 • Australia
 • Bermuda
 • Bulgaria
 • China
 • Congo
 • Croatia
 • Cyprus
 • Greece
 • Grenada
 • Guadeloupe
 • Guam
 • Haiti
 • India
 • Iran
 • Iraq
 • Israel
 • Jersey
 • Korea [KP]
 • Myanmar
 • New Caledonia
 • Northern Mariana Islands
 • Pakistan
 • Portugal
 • Puerto Rico
 • Romania
 • Rwanda
 • Samoa
 • Sierra Leone
 • Singapore
 • Solomon Islands
 • South Africa
 • Sudan
 • Syrian Arab Republic
 • Turkey
 • United States
 • Virgin Islands, British

partypoker ügyfélszolgálat:

Email: info@partypoker.com
Telefon: 866-848-7537
Élő Chat: Van

Szoftver kompatibilitás:

partypoker póker kínálat:

Összes játékos átlagos száma: 4663
Cash game játékosok átlagos száma: 1768
HEM/PT kompatibilitás: Nem
Rake struktúra: 5% max. $3
NLH 6max: NL20k-ig
NLH HU: NL2.5k-ig
PLO 6max: PLO2k-ig
PLO HU: PLO4k-ig

 

Legjobb póker ajánlataink

A partypoker-en jelenleg elérhető póker kínálat és forgalmi adatok

Az alábbi táblázatokban az adott téteken és játéktípusokon megtalálható átlagos asztalszámot tüntettük fel. Ez azt jelenti, hogy ettől akár jelentős eltérést is tapasztalhattok mindkét irányba, attól függően, hogy melyik napszakban játszotok.

Hétvégi átlagos asztalszámok

Cash game (hétvége)

TÉT $2 $5 $10 $25 $50 $100 $200 $500 $1,000 $2,500 $5,000 $10,000 $20,000 ÖSSZES ASZTAL
NL HU N/A N/A N/A N/A 2 1 4 1 0 0 0 0 0 8
6 max 48 28 30 25 12 10 8 8 1 0 0 0 0 170
FR N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
PLO HU N/A N/A 2 1 2 2 N/A N/A N/A N/A 0 0 1 8
6 max 7 9 10 12 8 9 6 6 1 1 1 0 0 70
FR N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
ÖSSZES ASZTAL 256

Tournament (hétvége)

ELÉRHETŐ TÉTEK
SPINS $0.25 – $250
MTT $0.01 – $25,500
SNG $1.1 – $1,050
ÖSSZES JÁTÉKOS SZÁMA 23183

 

Hétköznapi átlagos asztalszámok

Cash game (hétköznap)

TÉT $2 $5 $10 $25 $50 $100 $200 $500 $1,000 $2,500 $5,000 $10,000 $20,000 ÖSSZES ASZTAL
NL HU N/A N/A N/A N/A 3 2 3 2 1 0 0 0 0 11
6 max 53 26 25 26 14 11 9 8 2 0 0 0 0 174
FR N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
PLO HU N/A N/A 1 1 1 4 N/A N/A N/A N/A 0 0 0 7
6 max 7 8 11 13 10 11 10 10 2 3 0 0 0 85
FR N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
ÖSSZES ASZTAL 277

Tournament (hétköznap)

ELÉRHETŐ TÉTEK
SPINS $0.25 – $250
MTT $0.01 – $25,500
SNG $1.1 – $1,050
ÖSSZES JÁTÉKOS SZÁMA 20162

 

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
pokernigga, 21st Jun 2017
Love playing on Party Poker, good software, good rakeback, good traffic. Awesome deal!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
SupportAdm, 15th Jun 2017
Know Party Poker since when i started playing back in 2011, very stable brand. I like the fact i feel comfortable when holding my cash there. On the other hand the traffic and software is quite good. Good place to play your favourite game!
Kérlek jelentkezz be, hogy elküldhesd a véleményed: