•  
 •  
 •  
 •  
 •  
3.6 (24)
Fish Buffet + Chase + $25,000 Race
Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

Natural8 bemutató

Natural8 Poker bónusz, forgalom és szoftver

A Natural8 Poker a legnagyobb és legjobb ázsiai online póker terem, és a GG hálózat zászlóshajója. A GG hálózat jelenleg az ötödik legnagyobb és a leggyorsabban növekvő póker hálózat a világon.

 

A GG hálózat első számú online póker termeként a Natural8 nagyértékű promóciókat kínál, így jó választás mindenkinek, aki gyenge mezőnyt, nagyszerű versenyeket és fantasztikus bónuszokat keres.

 

A Natural8 Pokeren nincs hiány akcióból, mivel a cash game asztalok széles választékát kínálja, többek köztt Texas Holdem és Pot Limit Omaha asztalokat, de az MTT-kből és a SnG-kből is bőven van kínálat.

 

A egyik legjobb dolog a Natural8 Poker-en, hogy nem kell letöltened az alkalmazást, ha játszani akarsz, hanem a Natural8 Poker weboldalán egyszerűen csak bejelentkezel, és már játszhatsz is, de erről később még részletesen is írunk majd a bemutatóban.

 

Bár már nem jellemzőek a bannolások a GG hálózatban, de azért mi azt javasoljuk, hogy a teremben tartott pénzed minden session után tedd át a póker számláról a fő számlára, mert ott nem fér hozzá a hálózat.

 

Ebben az online póker teremben rengeteg értéket találhatsz. A részletes Natural8 bemutató az alábbiakban olvasható, amelyben megtekintheted a fantasztikus Natural8 rakeback ajánlatunkat is.

Mi az ajánlat?

 

Az alábbiakban áttekintést nyújtunk az aktuális és elérhető Natural8 rakeback-ről és póker promóciókról:

 

PROMÓCIÓ ÉRTÉK
ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZ 100% MAXIMUM $1,688
FISH BUFFET 10 – 50% PVI
EXKLUZÍV VIP-GRINDERS CHASE 30 – 35% NET PVI
$25,000 EXKLUZÍV VIP-GRINDERS RACE
~ 0 – 25% NET PVI
NATURAL8 PRIVÁT FREEROLL-OK
2 x $200 HAVONTA
$10 BEFIZETÉSRE AZONNAL KAPSZ $8 BÓNUSZT
$375,000 RUSH & CASH RACE
$200,000 AOF FESTIVAL
$500 HETI FREEROLL ÚJ BEFIZETŐKNEK
$8,888 ELITE CHASE
$3,000 RAKE RACE

Online póker szakértők által összeállított Natural8 bemutató

 

Az alábbi Natural8 bemutató az online póker világban szerzett sokéves tapasztalattal rendelkező póker szakértőink csapatának munkája.

 

A pókerjátékosaink tesztelték a Natural8 Poker asztalait, a szoftver teljesítményét, és mindkettőt kiemelkedőnek találták. Póker profijaink dícsérték a terem forgalmát, és különösen tetszett nekik a gyenge játékosállomány.

 

Ami a tesztelőinket a legizgalmasabbnak találtak, az a szoftver volt. Azt állapították meg, hogy a szoftvert nagyon szakszerűen tervezték meg, és a teszt alatt gördülékenyen működött. Ami a legjobban meglepte őket, az az azonnali játék lehetősége volt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen csak bejelentkezzen a Natural8 Poker számlájára a böngészőben, és már játszhat is.

 

A Natural8 Poker a különböző pókerfajták és tétek széles választékát kínálja, és mindig van elegendő forgalom, hogy ne jelentsen gondot asztalt találni.

 

Póker szakértőink arra a következtetésre jutottak, hogy a Natural8 Poker valóban méltó ahhoz, hogy az első számú online póker terem legyen GG hálózatban.

 

Ha bármilyen kérdésed van, vagy egyéni Natural8 rakeback ajánlatot keresel, nyugodtan fordulj a magyar nyelvű ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ. Kérlek, szólj hozzá a Natural8 bemutató “Felhasználók értékelése” fülén, és tudasd velünk a Natural8 Poker-en szerzett tapasztalataidat.

 

Hogyan hozhatsz létre Natural8 Poker számlát?

 

Natural8 Poker számlát regisztrálni nagyon könnyű. Hogy ezt még könnyebbé tegyük számodra, létrehozttunk egy lépésenkénti regisztrációs útmutatót, amely segít majd a Natural8 Poker számlád létrehozásában és a 100% MAXIMUM $1,688 ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZ igénylésében, így néhány perc múlva már a póker asztalonál ülhetsz.

 

1. lépés – A regisztráció folyamatának elkezdése

 

Natural8 bemutató - online póker terem regisztráció

 

Kérlek, töröld a Cookie-kat (fontos), majd KATTINTS IDE a Natural8 Poker regisztrációs folyamat elindításához. A link elvisz a Natural8 weboldalára.

 

2. lépés – Add meg személyes adataidat

 

Egy regisztrációs űrlap fog megjelenni. Ezt egyszerűen csak töltsd ki a kért adatokal, mint például a személyes adatok és a számla beállításához szükséges adatok.

 

Natural8 rakeback ajánlat - online póker számla regisztráció

 

Ezután kattints a “VIEW LIVE GAMES” gombra, ami elvisz majd a klienshez, ahol be tudsz jelenkezni a számládra.

 

Figyelem: Ha a böngészőből szeretnél játszani, akkor engedélyezned kell a felugró ablakokat (Popups). Ezt úgy tudod megtenni, hogy a böngészőben az URL mögött messze jobbra megjelenő kis ikonra kattintasz, és ott beállítod, hogy engedélyezed a felugró ablakokat erről a weboldalról.

 

A számládat tetszésednek megfelelően személyre szabhatod.

 

3. lépés – Fizess be a Natural8 számládra és szerezd meg az $1,688 bónuszt

 

Most, hogy a Natural8 számlád elkészült, kérlek, fizess be, hogy megkaphasd a 100% MAXIMUM $1,688 ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZT.

 

Ehhez, kérlek, a póker kliensben keresd meg a “Cashier”-t, és fizess be minimum $100-t.

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

 

4. lépés – Küldd el nekünk az adataidat

 

Annak érdekében, hogy hozzáférhess a kizárólagos ajánlatainkhoz és promócióinkhoz, el kell küldened nekünk a Natural8 felhasználónevedet (username).

 

Ezt úgy teheted meg, ha bejelentkezel a VIP-Grinders fiókodba, és a “Submit Usernames” fülre kattintasz.

 

Natural8 felhasználónév beküldése

 

Itt egyszerűen írd be Natural8 felhasználónevedet (username), és győződj meg róla, hogy a megfelelő online póker terem került kiválasztásra a legördülő menüből.

 

Fontos! A fenti képen is látható, pirossal jelölt mezők kitöltése nélkül nem tudod elküldeni nekünk az adatokat. Ezek az adatok szükségesek ahhoz, hogy a terem vissza tudja igazolni számunkra a regisztrációdat.

 

KATTINTS IDE A FELHASZNÁLÓNEVED MEGADÁSÁHOZ.

 

Natural8 bemutató: póker promóciók

 

A Natural8 bemutató elején már említettük, hogy a Natural8 fantasztikus póker promóciókat kínál, amelyekben nagy értéket találhatsz.

 

Ezek közé tartozik a hatalmas első befizetési bónusz, rengeteg Rake Race és egyéb izgalmas póker promóciók további nyerményekkel.

 

Mindezen felül, játékosaink élvezhetik saját privát promócióink előnyeit is, mint például a fő promóciónk, a $25,000 Exkluzív Race.

 

Natural8 Poker első befizetési bónusz

 

A Natural8 Poker egy nagyvonalú 100% MAXIMUM $1,688 ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZT kínál minden olyan játékosnak, aki most fizet be először a terembe. Minden $50 raketermelés után, $10 bónuszt írnak jóvá a számládon, összesen legfeljebb $1,688 dollárig!

 

A bónusz 20% rakeback-nek felel meg, és a kijátszásának nincs időkorlátja.

 

A póker bónusz aktiváláshoz be kell jelentkezned a kliensbe. Ott a “My Bonuses” menüpontban a jobb alsó sarokban találod a “First Deposit” gombot, amire kattintva tudod aktiválni a bónuszt.

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

 

Fizess be $10-t és azonnal kapsz $8 bónuszt

 

Ha befizetsz legalább $10-t, akkor jóváírnak a számládon $8 bónuszt.

 

A bónuszra akkor leszel jogosult, miután befizettél legalább 10 dollárt, és verifikálták a Natural8 Poker számlád is.

 

Ehhez a bónuszhoz a Natural8 Poker élő chat ügyfélszolgálatával kell felvenned a kapcsolatot, és tőlük kell igénylni a jóváírást!

 

Natural8 rakeback ajánlat

 

Tekintsd meg a fantasztikus Natural8 rakeback ajánlatunkat, ahol akár 50% rakeback-re is szert tehetsz, és ezen felül még jó néhány nagyértékű póker promócióban is részt veszel, ahol extra nyereményekben részesülsz.

 

A Natural8 rakeback programja Fish Buffet Points néven ismert.

 

Minden alkalommal, amikor $0.01 rake-et termelsz, 1 Fish Buffet pontot kapsz (FP). Minél többet játszol, annál több pontot kapsz és annál gyorsabban jutsz felfelé a Fish Buffet 25 szintjén keresztül. Minden játékos a Plankton szinten kezd, ahol körülbelül 15% Natural8 rakeback-et kap.

 

A szintek mindegyike egyedi kihívást jelent, különböző pont- és időkövetelményekkel. További információ az alábbi táblázatban található.

 

Szintek   FP pontok
Idő Nyeremények Cashback
Plankton Kezdő szint 500 24 óra $0.50 ~ $1.50 15%
Shrimp 1,000 24 óra $1 ~ $3 20%
Goldfish Bronze 1,500 24 óra $1.50 ~ $6 22%
Silver 25%
Gold 28%
Crab Bronze 5,000 72 óra $5 ~ $25 28%
Silver 30%
Gold 32%
Octopus Bronze 15,000 7 nap $15 ~ $90 32%
Silver 33%
Gold 34%
Platinum 35%
Diamond 36%
Whale Bronze 40,000 15 nap $40 ~ $320 40%
Silver 41%
Gold 42%
Platinum 43%
Diamond 44%
Shark Bronze 100,000 30 nap $100 ~ $1,000 45%
Silver 46%
Gold 47%
Platinum 48%
Diamond 49%
Black 50%
VIP 300,000 90 nap $300 ~ $3,000 50%

 

Miután elértél egy új szintet, lehetőséget kapsz arra, hogy megpörgesd egy nyereménykereket, amely az adott szinttől függően eltérő nyereményeket kínál. Ha nem sikerül megszerezned a szükséges mennyiségű pontot, akkor az adott szint pontjai lejárnak, és az előző szintre kerülsz vissza.

 

Natural8 rakeback ajánlat - Fish buffet

 

Minden pörgetéssel lehetőséget kapsz arra, hogy megnyerj egyet a szintednek megfelelő 6 nyeremény közül.

 

Exkluzív Natural8 Chase

 

Exkluzív PokerOK, GGPoker és NATURAL8 Chase

 

Az Exkluzív Natural8 Chase-ünk lehetőséget nyújt számodra, hogy 30 – 35% extra rakeback-re tehess szert. A rakeback a net PVI raketermelésen alapul.

 

Figyelem: Az extra 30 – 35% net PVI rakeback minden minden egyéb GGPoker és Natural8 promóción felül értendő! Ezen felül még a $25,000 Exkluzív Race-ünkben is részt veszel, ami további 0 – 25% net PVI rakeback-et jelenthet számodra.

 

$25,000 Exkluzív Race

 

$25,000 Exkluzív Race

 

Csatlakozz a $25,000 értékű Exkluzív Race-ünkhöz, és nyerj akár $3,000-t!

 

$375,000 Rush & Cash Race

 

A GG hálózat $375,000-t oszt ki 5 darab $75,000 összdíjazású heti race-en (minden Rush & Cash vakszinthez egy race).

 

$500 heti freeroll első befizetőknek

 

Minden első befizető játékos kap egy belépőt a $500 Weekly First Depositors Freeroll-ra, amely minden szombaton és vasárnap 21:00-kor (UTC+8) kerül megrendezésre.

 

$8,888 Elite Chase

 

Ezen a Chase-en a top 9 Natural8 Poker játékos, akik az adott hónapban a legtöbb Elite pontot gyűjtötte vesz részt, és köztük osztják szét a $8,888-os nyereményalapot.

 

Elite pontokat a valódi pénzes cash game, MTT, AoF és Fortune Spin asztalokon tudsz gyűjteni.

 

Figyelem: Ez a póker promóció minden Natural8 játékos számára elérhető!

 

$3,000 Rake Race

 

Szeretnéd kihozni a legtöbbet a Natural8 VIP Club-ból? Akkor vegyél részt a Natural8 VIP Club Rake Race-en!

 

Ezen a race-en a top 15 Natural8 VIP Club tag vehet részt, akik az adott hónapban a legtöbb VIP Club pontot gyűjtötték. A race díjalapja $3,000.

 

VIP Club pontokat a valódi pénzes cash game, MTT, AoF és Fortune Spin asztalokon tudsz gyűjteni.

 

Figyelem: Ez a póker promóció kizárólag a Natural8 VIP Club tagok számára elérhető!

 

Natural8 bemutató: forgalom és szoftver értékelés

 

Csakúgy, mint a GG hálózat többi terme, a Natural8 Poker is az NSUS Ltd. által fejlesztett szoftveren fut. A szoftver a világ számos online pókerjátékosának kedvence. Jól felépített, zökkenőmentesen fut és jól is néz ki.

 

Mint már a Natural8 bemutató korábbi részében említettük, vagy letöltöd a szoftvert, vagy a böngészőben belépsz, és már pókerezhetsz is.

 

A Natural8 Poker a beállítási lehetőségek széles skáláját kínálja, így lehetőséged van, hogy annyira személyre szabhasd a játékélményt, amennyire csak lehet.

 

A Natural8 Poker-en éjjel-nappal nagy a forgalom, gyenge a mezőny és a pókerfajták széles választékát kínálja, úgy mint a Texas Holdem, a Pot-Limit Omaha, az All in or Fold, továbbá a versenykínálata is fantasztikus.

 

Az alacsony és a közepes téteken mindig van több asztal is, és a legtöbb esetben a legmagasabb téteken is fut néhány póker asztal.

 

TEKINTSD MEG RÉSZLETES ELEMZÉSÜNKET A NATURAL8 POKER FORGALMÁRÓL, SZOFTVERÉRŐL ÉS A TEREMBEN ELÉRHETŐ PÓKERFAJTÁKRÓL.

 

Natural8 mobilalkalmazás

 

A Natural8 Poker mobilalkalmazás lehetőséget biztosít számodra, hogy akár utazás közben is kedvenc póker asztalaidon töltsd az időt. Mindössze annyit kell tenned, hogy a Natural8 weboldaláról letöltöd a mobilalkalmazást, és már kezdheted is a játékot.

 

Kompatibilitás

 

A Natural8 mobilalkalmazás elérhető a legtöbb elterjedt operációs rendszerre, mint például az Android és az iOS.

 

Natural8 mobilalkalmazás - android és apple mobil póker kliens

 

Natural8 mobil póker kliens letöltése

 

A Natural8 mobil póker kliens a Natural8 weboldaláról tölthető le.

 

Natural8 bemutató: fizetési lehetőségek

 

A Natural8 Poker-re a “Cashier” menüpontban tudsz befizetni és kifizetést kérni a lenti táblázatban felsorolt lehetőségek egyikével.

 

Kriptovalutákkal is befizethetsz a terembe a Coin Payments-en keresztül.

 

Befizetési lehetőségek és limitek:

 

Fizetési mód Típus Díj Feldolgozási idő Min Max
cryptocurrency icon 20+ Kriptovaluta Ingyenes 2 órán belül $10 $50,000
neteller-small E-pénztárca Ingyenes Azonnali $10 $5,000
E-pénztárca Ingyenes Azonnali $10 $50,000
Bank transfer Banki utalás Ingyenes Azonnali $10 $5,000
E-pénztárca Ingyenes Azonnali $10 $1,000
wechat_126x50 E-pénztárca Ingyenes Azonnali $10 $5,000
alipay_126x50 E-pénztárca Ingyenes Azonnali $10 $5,000
Suncity Suncity Ingyenes Azonnali $100 $50,000

Kifizetési lehetőségek és limitek:

 

Fizetési mód Típus Díj Feldolgozási idő Min Max
cryptocurrency icon 20+ Kriptovaluta $1 72 órán belül $50 $100,000
neteller-small E-pénztárca $1 72 órán belül $10 $100,000
E-pénztárca $1 72 órán belül $10 $100,000
Bank transfer Banki utalás $1 72 órán belül $10 $50,000
E-pénztárca $1 72 órán belül $10 Változó
wechat_126x50 E-pénztárca Ingyenes 72 órán belül $20 $5,000
alipay_126x50 E-pénztárca Ingyenes 72 órán belül $20 $5,000
Suncity Suncity Ingyenes 72 órán belül $200 $100,000

 

Natural8 Poker kifizetési előzmények és feldolgozási idők

 

A Natural8 Poker egy jó hírű online póker terem, és a nagy és stabil GG hálózat része, így nem kell aggódnod a bankrollod miatt. A kifizetéseket időben és késedelem nélkül dolgozzák fel.

 

A Natural8 rakeback ajánlatunkat minden olyan póker játékosnak javasoljuk, akik egy jó online póker termet keresnek, ahol széles a játékkínálat és gyenge a mezőny.

 

Biztosan élvezni fogod az alacsony rake, a nagy rakeback és a lenyűgöző póker promóciók nyújtotta előnyöket, valamint az újszerű izgalmas megközelítést a kedvenc játékodhoz.

 

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

 

Natural8 Poker promóciók

Céggel kapcsolatos információk:

Cégnév: Natural8 Poker
Weboldal: natural8.com
Hálózat: GG Network
Licenc: Cagayan, Fülöp-szigetek
Skrill loyalty: Van
P2P lehetőség: Van

Kizárt országok

 • Australia
 • United States
 • Spain
 • France
 • India
 • Philippines
 • Sweden

Natural8 ügyfélszolgálat:

Email: support@natural8.com
Telfon: Nincs
Élő chat: Van

Szoftver kompatibilitás:

Natural8 póker kínálat:

Összes játékos átlagos száma: 1629
Cash game játékosok átlagos száma: 1442
HEM/PT kompatibilitás: Nem
Rake struktúra: 5% max. $15
NLH 6max: NL2k-ig
NLH HU: /
PLO 6max: PLO5k-ig
PLO HU: /

 

Legjobb póker ajánlataink

A Natural8 Poker-en jelenleg elérhető póker kínálat és forgalmi adatok

Az alábbi táblázatokban az adott téteken és játéktípusokon megtalálható átlagos asztalszámot tüntettük fel.

Ez azt jelenti, hogy ettől akár jelentős eltérést is tapasztalhattok mindkét irányba, attól függően, hogy melyik napszakban játszotok.

Tapasztalataink szerint a GG hálózaton előfordulhat, hogy akár kétszer annyi asztal is fut, mint amennyit a lenti tábázatban feltüntettünk.

Hétvégi átlagos asztalszámok

Cash game (hétvége)

TÉT $1 $3 $10 $20 $40 $100 $150 $200 $1,000 $1,500 $2,500 $4,000 $5,000 $10,000 ÖSSZES ASZTAL
NL HU N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
6 max 24 14 7 7 5 2 N/A 1 0 0 0 0 0 0 60
FR 1 1 1 0 0 N/A 0 N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 3
PLO HU N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
6 max 8 7 8 3 3 N/A 1 2 1 N/A 0 N/A 0 N/A 33
FR N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
ÖSSZES ASZTAL 96

Tournament (hétvége)

ELÉRHETŐ TÉTEK
TWISTER (SPIN) N/A
MTT $1 – $1,000
SNG N/A
ÖSSZES JÁTÉKOS SZÁMA 9380

 

Hétköznapi átlagos asztalszámok

Cash game (hétköznap)

TÉT $1 $3 $10 $20 $40 $100 $150 $200 $1,000 $1,500 $2,500 $4,000 $5,000 $10,000 ÖSSZES ASZTAL
NL HU N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
6 max 14 10 8 8 5 3 N/A 3 0 1 0 0 0 0 52
FR 1 1 1 0 0 N/A 1 N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 4
PLO HU N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
6 max 8 10 10 3 3 N/A 0 1 0 N/A 0 N/A 0 N/A 35
FR N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
ÖSSZES ASZTAL 91

Tournament (hétköznap)

ELÉRHETŐ TÉTEK
TWISTER (SPIN) N/A
MTT $1 – $1,000
SNG N/A
ÖSSZES JÁTÉKOS SZÁMA 6499

 

 

Még nincsenek felhasználói értékelések. De örölünk ha te megírod a véleményed!
Kérlek jelentkezz be, hogy elküldhesd a véleményed: