•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3.8 (46)
36% Rakeback + FD Bónusz + 4% Chase + $46,000 Race + Extra RB
Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

Juicy Stakes bemutató

Juicy Stakes Poker bónusz, forgalom és szoftver

A Juicy Stakes-t 2009-ben alapították, és a Cake Poker hálózat tagja volt. Ez egy megbízható, és biztos alapokon álló online póker oldal, amely a gyenge játékosállományáról ismert.

 

A Juicy Stakes a Horizon hálózat része, ahol többek között a hálózat zászlóshajójával, az Intertops Poker-rel osztja meg játékosállományát.

 

Szinte a világ minden országban elérhetőek a szolgáltatásai, kivéve Spanyolországot, Franciaországot és néhány amerikai államot (Kentucky, Louisiana, Maryland, Missouri, New Jersey, New York és Washington).

 

A Juicy Stakes Poker a folyamatosan bővülő pókerválasztékáról, az értékes póker promóciókról, a nagyszerű Juicy Stakes rakeback ajánlatról, valamint a jól megtervezett felhasználói felületéről ismert.

 

NLHE és PLO tétek egész sora közül válogathatsz, valamint néhány alacsony beszállós versenyből is, de erről bővebben is írunk még később a Juicy Stakes Poker bemutatóban.

 

A részletes Juicy Stakes bemutató az alábbiakban olvasható.

 

Mi az ajánlat?

 

Az alábbiakban áttekintést nyújtunk a Juicy Stakes Poker aktuális és elérhető ajánlatairól és a rakeback-ről.

 

PROMÓCIÓ ÉRTÉK
ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZ 200% MAX. $1,000 (KÓD: “VIPGRINDERS”)
RAKEBACK 36%
VIP-GRINDERS HUNGARY EXTRA RAKEBACK 5%
$30,000 EXKLUZÍV VIP-GRINDERS RACE ~ 0 – 10%
EXKLUZÍV CHASE
4%
$4,000 HETI RACE-EK ~ 5 – 15%
GOLD CHIPS
$100

 

 

Online póker szakértők által összeállított Juicy Stakes bemutató

 

Mielőtt elkészült a Juicy Stakes bemutató, póker szakértőink tesztelték ezt a termet, és arra a megállapításra jutottak, hogy ennek az online póker oldalnak nagy előnye a nagyszerű felhasználói élmény valamint a rendkívül gyenge játékosállomány.

 

Legyen szó cash game-ről vagy versenyekről, a Juicy Stakes Poker asztalai jövedelmezőbbek, mint a legtöbb hasonló méretű online póker oldalon.

 

Miközben a Juicy Stakes bemutató készült, azt is észrevettük, hogy az ügyfélszolgálat és az élő chat nagyon profi és segítőkész.

 

A lenyűgöző Juicy Stakes rakeback ajánlattal együtt, amely megdöbbentő fix 36%-os Juicy Stakes rakeback-et és fantasztikus privát promóciókat kínál, a Juicy Stakes Poker jó választás mind a rekreációs, mind pedig a profi póker játékosok számára.

 

Ha bármilyen kérdésed van, vagy egyéni Juicy Stakes rakeback ajánlatot keresel, nyugodtan fordulj a magyar nyelvű ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ. Kérlek, szólj hozzá a Juicy Stakes bemutató “Felhasználók értékelése” fülén, és tudasd velünk a Juicy Stakes Poker-en szerzett tapasztalataidat.

 

Hogyan hozhatsz létre Juicy Stakes Poker számlát?

 

Bár a Juicy Stakes Poker számla létrehozása elég egyszerű, összeállítottunk egy lépésenkénti regisztrációs útmutatót, ami segít végigmenni a folyamaton, és a hatalmas 200% MAXUMIUM $1,000 ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZ igénylésében is.

 

1. lépés – A regisztráció folyamatának elkezdése

 

Kérlek, töröld a Cookie-kat (fontos), majd KATTINTS IDE a Juicy Stakes Poker regisztrációs folyamat elindításához. A link elvisz a Juicy Stakes weboldalára.

 

Ott mindössze annyit kell tenned, hogy a weboldal közepén rákattintasz a sárga “SIGN UP NOW” gombra.

 

Juicy Stakes bemutató - online póker terem regisztráció

 

Figyelem! Fontos, hogy a befizetés során használd a “VIPGRINDERS” bónusz kódot, hogy a Juicy Stakes számlád biztosan hozzánk tartozzon. Emellett az is fontos ahhoz, hogy a kód működjön, hogy a regisztrációs linkünket is használd. Ha azonban elfelejtetted használni a linkünket, de használtad a kódot, akkor jó esély van arra, hogy utólag is át tudják csatolni hozzánk a számládat.

 

2. lépés – Add meg személyes adataidat

 

Ezt követően átkerülsz a regisztrációs oldalra, ahol egyszerűen csak ki kell töltened az űrlapot a személyes adataiddal.

 

Juicy Stakes rakeback ajánlat - online póker számla regisztráció

 

3. lépés – Fizess be a Juicy Stakes Poker számládra és szerezd meg az $1,000 bónuszt

 

Miután a Juicy Stakes Poker számlád elkészült, kérlek, fizess be, hogy megkaphasd a 200% MAXIMUM $1,000 ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZT.

 

Kattints a “Cashier” gombra a póker kliensben, és válaszd ki a kívánt fizetési lehetőséget. Most már minden kész, hogy elkezdhess játszani a Juicy Stakes Pokeren.

 

Kérlek, vedd figyelembe, hogy meg kell adnod a “VIPGRINDERS” bónuszkódot az első befizetés során, hogy megkaphasd a bónuszt.

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

 

4. lépés – Küldd el nekünk az adataidat

 

Annak érdekében, hogy hozzáférhess a kizárólagos ajánlatainkhoz és promócióinkhoz, el kell küldened nekünk a Juicy Stakes felhasználónevedet (username).

 

Ezt úgy teheted meg, ha bejelentkezel a VIP-Grinders fiókodba, és a “Submit Usernames” fülre kattintasz.

 

Itt egyszerűen írd be Juicy Stakes felhasználónevedet (username), és győződj meg róla, hogy a megfelelő online póker oldal került kiválasztásra a legördülő menüből.

 

Fontos! A lenti képen is látható, pirossal jelölt mezők kitöltése nélkül nem tudod elküldeni nekünk az adatokat. Ezek az adatok szükségesek ahhoz, hogy a terem vissza tudja igazolni számunkra a regisztrációdat.

 

Juicy Stakes felhasználónév beküldése

 

KATTINTS IDE A FELHASZNÁLÓNEVED MEGADÁSÁHOZ.

 

Juicy Stakes bemutató: póker promóciók

 

Amint már korábban említettük a Juicy Stakes bemutató elején, nemcsak a hatalmas 200% MAXUMIM $1,000 ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZT és a 36% rakeback-et kapod meg, ha a Juicy Stakes-en játszol, de rengeteg egyéb póker promócióban is részt vehetsz, mint például a terem központi race-ei és a VIP-Grinders privát rake race.

 

Juicy Stakes Poker első befizetési bónusz

 

Az új játékosok a Juicy Stakes Pokeren 200% MAXUMIM $1,000 ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZT kapnak, ha rajtunk keresztül regisztrálnak.

 

Figyelem: Ahhoz, hogy megkapd az első befizetési bónuszt, a befizetés során használnod kell a “VIPGRINDERS” bónuszkódot.

 

Csak a 18 évesnél idősebb új játékosok jogosultak erre a bónuszra! A megforgatási- és a felhasználási feltételek érvényesek.

 

A cash game játékosok $1 raketermelés után 1 FPP-t kapnak, ezért számukra a bónusz 6%-os rakeback-nek felel meg. A rakeback játékosok fele ilyen sebességgel kapnak FPP-t, ezért számukra a bónusz 3% rakeback-nek felel meg.

 

A tournament játékosok $1 fee után 7 FPP-t kapnak, ezért számukra a bónusz 42%-os rakeback-nek felel meg. A rakeback játékosok fele ilyen sebességgel kapnak FPP-t, ezért számukra a bónusz 21% rakeback-nek felel meg.

 

A bónusz nagyon gyorsan kijátszható, minden megszerzett 83,3 Frequent Player Point (FPP) után egy $5-os bónuszrészletet írjnak jóvá. A következő bónuszrészlethez szükséges FPP mennyiségét a “Cashier” fülön a “Pending Bonus”-nál találod.

 

A bónusz 90 napig aktív, így bőven van idő kijátszani a teljes összeget.

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

 

Juicy Stakes rakeback ajánlat

 

Fix 36%-os Juicy Stakes rakeback-et kapsz, ami naponta kerül kifizetésre közvetlenül a póker számládra.

 

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a Juicy Stakes rakeback $10-os részletekben kerül jóváírásra, így minden ki nem fizetett összeget átvisznek a következő napra, és a következő rakeback fizetéssel kerül elszámolásra.

 

Figyelem! 2020. október 20-tól a hálózat döntése szerint az MTT fee után már nem jár rakeback. Cash game és HU SNG játékosok továbbra is 36% rakeback-re lesznek jogosultak.

 

$30,000 Exkluzív Race

 

$30,000 Exkluzív Race

 

Csatlakozz a $30,000 értékű Exkluzív Race-ünkhöz, és nyerj akár $3,000-t!

 

Exkluzív Intertops Chase & JuicyStakes Chase

 

Intertops Chase és Juicy Stakes Chase

 

Csatlakozz Exkluzív Intertops & JuicyStakes Chase-ünkhöz, és akár extra $420-t is nyerhetsz havonta minden egyéb promóción felül.

 

A rake chase nyeremények extra 4% rakeback-nek felelnek meg.

 

$4,000 heti race-ek

 

4K Intertops Race és Juicy Stakes race

 

Minden rajtunk keresztül regisztrált Juicy Stakes játékos automatikusan részt vesz a havi 4 db egyenként $4,000 összdíjazású rake race-en.

 

A heti Juicy Stakes race-ek minden hónap 1-től 7-ig, 8-tól 14-ig, 15-től 21-ig és 22-től 28-ig tartanak. Az első 100 helyzést díjazzuk minden race-en.

 

Juicy Stakes bemutató: forgalom, szoftver és rake

 

Amint azt már a Juicy Stakes bemutató elején említettük, a játékosállomány rendkívül gyenge, és éppen ezért nagyszerű lehetőséget kínál a játékosok számára, különösen NLHE $1/$2-ig.

 

A Juicy Stakes asztalain átlagosan kb. 200 játékos aktív csúcsidőben, ami azt jelenti, hogy nem lesz gond elegendő asztalt találni, különösen az alacsonyabb téteken.

 

A szoftver testre szabható és nagyszerű felhasználói élményt nyújt. A navigáció egyszerű és egyértelmű, számos füllel és különálló lobbikkal.

 

TEKINTSD MEG RÉSZLETES ELEMZÉSÜNKET A JUICY STAKES POKER FORGALMÁRÓL, SZOFTVERÉRŐL ÉS A TEREMBEN ELÉRHETŐ PÓKERFAJTÁKRÓL.

 

Juicy Stakes mobilalkalmazás

 

A Juicy Stakes Poker nemrég újította meg a póker mobilalkalmazását, amely most még nagyobb rugalmasságot kínál, és könnyebben is használható.

 

A mobil póker kliens cash game és a verseny kínálata is széles.

 

Sőt, mégcsak nem is kell telepítened az alkalmazást, egyszerűen csak jelentkezzen be az Apple vagy Android okostelefonon vagy táblagépen a böngészőben, és már kezdhetsz is játszani!

 

Kompatibilitás

 

A Juicy Stakes mobilalkalmazás elérhető Android, iOS, Blackberry és Windows mobil eszközökre. Mindegyik alkalmazás közvetlenül letölthető a JUICY STAKES WEBOLDALÁN.

 

Juicy Stakes mobilalkalmazás - mobil póker kliens

 

Letöltés

 

A Juicy Stakes mobil póker kliens közvetlenül a böngészőben is elérhető, így nincs szükség arra, hogy letöltsd az alkalmazást. Csak jelentkezz be és pókerezz!

 

Juicy Stakes bemutató: fizetési lehetőségek

 

A Juicy Stakes Poker a fizetési lehetőségek széles skáláját kínálja annak érdekében, hogy néhány kattintással meg tudd oldalni a be- és kifizetéseidet.

 

A Juicy Stakes-en az elérhető fizetési lehetőségek közé tartoznak a bankkártyák, mint a VISA és a Mastercard, a legnépszerűbb e-pénztárcák, mint a Skrill, a Neteller és az ecoPayz, továbbá a Paysafecard, valamint a Bitcoin is.

 

Befizetési lehetőségek és limitek

 

Az alábbiakban áttekintheted a Juicy Stakes Poker aktuális és elérhető befizetési lehetőségeit.

 

Fizetési mód Befizetés díja Min/max befizetés
visa Ingyenes n/a
mastercard Ingyenes n/a
americanexpress Ingyenes n/a
neteller Ingyenes n/a
skrill Ingyenes n/a
sofort Ingyenes n/a
cashtransfer Ingyenes n/a
bitcoin Ingyenes n/a


Kifizetési lehetőségek és limitek

 

Fizetési mód Kifizetés díja Min/max kifizetés Feldolgozási idő
checks $50 $250 –  $1,000 4-6 munkanap
sepa $60 $210 – $2,560 15 munkanap
neteller Ingyenes $25 –  $1,000 24 munkanap
skrill Ingyenes $25 –  $1,000 24 munkanap

 

Juicy Stakes Poker kifizetések és feldolgozási idők

 

A Juicy Stakes Poker egy biztos alapokon álló és megbízható online póker oldal, amely a gyors és biztonságos kifizetéseiről ismert.

 

Nincsenek arról információink, hogy előfordult volna, hogy játékosoknak problémái lettek volna kifizetésekkel.

 

Összességében a Juicy Stakes Poker kiváló választás azoknak a játékosoknak, akik megbízható online póker oldalt keresnek, jó pókerválasztékkal és gyenge mezőnnyel.

 

Ha bármilyen kérdésed van a Juicy Stakes Poker bemutatóról vagy a Juicy Stakes rakeback ajánlatról, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

 

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

Juicy Stakes promóciók

Céggel kapcsolatos információk:

Cégnév: Juicy Stakes
Weboldal: juicystakes.eu
Hálózat: Horizon
Licenc: Curacao
Skrill loyalty: Van
P2P lehetőség: Nincs

Kizárt országok

  • Spain
  • France

Juicy ügyfélszolgálat:

Email: support@juicystakes.eu
Telfon: Nincs
Élő chat: Van

Szoftver kompatibilitás:

Juicy póker kínálat:

Összes játékos átlagos száma: 167
Cash game játékosok átlagos száma: 61
HEM/PT kompatibilitás: Igen
Rake struktúra: 5% Max. $5
NLH 6max: NL2k-ig
NLH HU: NL50-ig
PLO 6max: Plo2k-ig
PLO HU: Plo2k-ig

Legjobb póker ajánlataink

A Juicy Stakes Poker-en jelenleg elérhető póker kínálat és forgalmi adatok

Az alábbi táblázatokban az adott téteken és játéktípusokon megtalálható átlagos asztalszámot tüntettük fel. Ez azt jelenti, hogy ettől akár jelentős eltérést is tapasztalhattok mindkét irányba, attól függően, hogy melyik napszakban játszotok.

Hétvégi átlagos asztalszámok

Cash game (hétvége)

TÉT $4 $10 $20 $50 $100 $200 $400 $600 $1,000 $2,000 ÖSSZES ASZTAL
NL HU N/A N/A N/A 0 0 N/A N/A N/A N/A N/A 0
6 max 1 1 1 1 3 1 1 1 0 0 9
FR 0 0 0 0 0 0 0 N/A N/A N/A 0
PLO HU 0 0 0 0 0 N/A N/A N/A N/A N/A 0
6 max 0 0 0 2 0 1 0 0 0 0 3
FR N/A N/A N/A N/A 0 0 N/A N/A N/A N/A 0
ÖSSZES ASZTAL 12

Tournament (hétvége)

ELÉRHETŐ TÉTEK
SPIN N/A
MTT $0.3 – $27.5
SNG $0.09 – $343
ÖSSZES JÁTÉKOS SZÁMA 170

 

Hétköznapi átlagos asztalszámok

Cash game (hétköznap)

TÉT $4 $10 $20 $50 $100 $200 $400 $600 $1,000 $2,000 ÖSSZES ASZTAL
NL HU N/A N/A 0 0 N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
6 max 1 1 2 4 1 1 0 0 0 0 10
FR 0 0 1 1 0 0 N/A N/A N/A N/A 2
PLO HU 0 0 0 0 N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
6 max 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 1
FR N/A N/A N/A 0 0 N/A N/A N/A N/A N/A 0
ÖSSZES ASZTAL 13

Tournament (hétköznap)

ELÉRHETŐ TÉTEK
SPIN N/A
MTT $0.3 – $27.5
SNG $0.09 – $343
ÖSSZES JÁTÉKOS SZÁMA 205

 

 

Még nincsenek felhasználói értékelések. De örölünk ha te megírod a véleményed!
Kérlek jelentkezz be, hogy elküldhesd a véleményed: