•  
 •  
 •  
 •  
 •  
3.6 (61)
40% Rakeback + $41,000 Race
Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

Intertops bemutató

Intertops Poker bónusz, forgalom és szoftver

Az Intertops nemcsak az első online sportfogadó oldal volt, hanem az első  olyan oldal is, ahol egy bejelentkezéssel tudtad elérni a pókert, a sportfogadást és a kaszinót is, valamint elsőként indított mobil póker klienst.

 

Az 1996-ban alapított Intertops azóta is komoly szereplő az online szerencsejáték világában, és dicséretet érdemel, hogy már több mint 20 éve felépítette és azóta is fenntartja a jó hírnevét!

 

Ma az Intertops Poker a Horizon (korábbi nevén Revolution) pókerhálózat zászlóshajója.

 

Emellett az egyik a kevés online pókerterem közül, amely fogad amerikai játékosokat, valamint a be- és kifizetésekhez Bitcoint is elfogadnak.

 

A nagyszerű póker promóciók és a fantasztikus rakeback ajánlatunk az Intertops Poker-t kiváló választássá teszik mindenki számára, aki megbízható online póker termet keres.

 

A részletes Intertops bemutató az alábbiakban olvasható, amelyben megtekintheted a fantasztikus Intertops Poker rakeback ajánlatunkat is.

 

Mi az ajánlat?

 

Az alábbiakban áttekintést nyújtunk az Intertops Poker aktuális és elérhető ajánlatairól.

 

PROMÓCIÓ ÉRTÉK
ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZ
200% MAX. $1,000 (KÓD: “1000ITP”)
RAKEBACK 36%
VIP-GRINDERS HUNGARY EXTRA RAKEBACK 10%
$25,000 VIP-GRINDERS RACE
~ 2 – 6%
EXKLUZÍV CHASE
4%
$4,000 HETI RACE-EK ~ 5 – 15%
INTERTOPS PRIVÁT FREEROLL-OK
2 x $250 HAVONTA
GOLD CHIPS $100

 

Online póker szakértők által összeállított Intertops bemutató

 

A profi pókerjátékosokból és online póker szakértőkből álló csapatunk sokat játszott és tesztelt az Intertops Poker-en, és őszintén állíthatjuk, hogy nagyszerű tapasztalatokkal gazdagodtunk, amit meg is osztunk veletek ezen az Intertops bemutató oldalon.

 

Az ügyfélszolgálat és az élő chat nagyon profi és segítőkész. Mindezt a fantasztikus Intertops Poker rakeback ajánlatunkkal kiegészítve, ami megdöbbentő 36% -os fix rakeback-et és hatalmas privát promóciókat kínál, az Intertops Poker jó választás mind a rekreációs, mind pedig a profi pókerjátékosok számára.

 

Ha bármilyen kérdésed van, vagy egyéni ajánlatot keresel, nyugodtan fordulj a magyar nyelvű ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ. Kérlek, szólj hozzá az Intertops bemutató “Felhasználók értékelése” fülén, és tudasd velünk az Intertops-on szerzett tapasztalataidat.

 

Hogyan hozhatsz létre Intertops Poker számlát?

 

Az Intertops Poker számla léterehozása gyors és egyszerű. Csak kövesd lépésről lépésre a regisztrációs útmutatót, és a számlád, rajta a 200% MAXIMUM $1,000 ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSSZAL, néhány kattintás alatt elkészül.

 

1. lépés – A regisztráció folyamatának elkezdése

 

Kérlek, töröld a Cookie-kat (fontos), majd KATTINTS IDE az Intertops Poker regisztrációs folyamat elindításához. A link elvisz az Intertops weboldalára. Ott mindössze annyit kell tenned, hogy a weboldal közepén rákattintasz a piros “SIGN UP NOW” gombra:

 

Intertops bemutató - online póker terem regisztráció

 

2. lépés – Add meg személyes adataidat

 

A képernyőn megjelenő utasítások segítenek a személyes adatok megadásában. A számla létrehozásához csak néhány adatot kell megadnod, mint például email cím, felhasználónév, jelszó és a preferált pénznem:

 

Intertops rakeback ajánlat - online póker számla regisztráció űrlap

 

3. lépés – Fizess be az Intertops számládra és szerezd meg az $1,000 bónuszt

 

Miután az Intertops számlád elkészült, kérlek, fizess be, hogy megkaphasd a 200% MAXIMUM $1,000 ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZT.

 

Kattints a “Cashier” gombra a póker kliensben, és válaszd ki a kívánt fizetési lehetőséget. Most már minden kész, hogy elkezdhess játszani az Intertops Pokeren.

 

Fontos! Kérlek, vedd figyelembe, hogy meg kell adnod a “1000ITP” bónuszkódot az első befizetés során, hogy megkaphasd a bónuszt.

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

 

4. lépés – Küldd el nekünk az adataidat

 

Annak érdekében, hogy hozzáférhess a kizárólagos ajánlatainkhoz és promócióinkhoz, el kell küldened nekünk az Intertops felhasználónevedet (username).

 

Ezt úgy teheted meg, ha bejelentkezel a VIP-Grinders fiókodba, és a “Submit Usernames” fülre kattintasz.

 

Itt egyszerűen írd be Intertops felhasználónevedet (username), és győződj meg róla, hogy a megfelelő online póker terem került kiválasztásra a legördülő menüből.

 

Fontos! A lenti képen is látható, pirossal jelölt mezők kitöltése nélkül nem tudod elküldeni nekünk az adatokat. Ezek az adatok szükségesek ahhoz, hogy a terem vissza tudja igazolni számunkra a regisztrációdat.

 

KATTINTS IDE A FELHASZNÁLÓNEVED MEGADÁSÁHOZ.

 

Intertops felhasználónév beküldése

 

Intertops bemutató: póker promóciók

 

Az Intertops bemutató elején már említettük, hogy az Intertops Poker kiemelkedő póker promóciókat kínál, amelyek nagy értéket képviselnek.

 

Ha regisztrálsz a VIP-Grinders-Hungary.com oldalán keresztül az Intertops Poker-re, nemcsak a 36%-os fix rakeback ajánlatot és a 200% maximum $1,000 első befizetési bónuszt kapod meg, de speciális reload bónuszokat és hatalmas privát rake race-eket is.

 

Intertops Poker első befizetési bónusz

 

A rajtunk keresztül regisztráló új Intertops Poker játékosok 200% MAXIMUM $1,000 ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZT kapnak.

 

Figyelem: Ahhoz, hogy megkapd az első befizetési bónuszt, a befizetés során használnod kell a “1000ITP” bónusz kódot. Csak a 18 évesnél idősebb új játékosok jogosultak erre a bónuszra! A megforgatási- és a felhasználási feltételek érvényesek.

 

A bónusz nagyon gyorsan kijátszható, minden megszerzett 83,3 Frequent Player Point (FPP) után egy $5-os bónuszrészletet írjnak jóvá. A bónusz 90 napig aktív, így bőven van idő kijátszani a teljes összeget.

 

A cash game játékosok $1 raketermelés után 1 FPP-t kapnak, ezért számukra a bónusz 6%-os rakeback-nek felel meg. A rakeback játékosok fele ilyen sebességgel kapnak FPP-t, ezért számukra a bónusz 3% rakeback-nek felel meg.

 

A tournament játékosok $1 fee után 7 FPP-t kapnak, ezért számukra a bónusz 42%-os rakeback-nek felel meg. A rakeback játékosok fele ilyen sebességgel kapnak FPP-t, ezért számukra a bónusz 21% rakeback-nek felel meg.

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

 

Intertops Poker rakeback

 

Fix 36%-os Intertops Poker rakeback-et kapsz, ami naponta kerül kifizetésre közvetlenül a póker számládra. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a rakeback $10-os részletekben kerül jóváírásra, így minden ki nem fizetett összeget átvisznek a következő napra, és a következő rakeback fizetéssel kerül elszámolásra.

 

$25,000 Exkluzív Race

 

$25,000 Exkluzív Race

 

Csatlakozz a $25,000 értékű Exkluzív Race-ünkhöz, és nyerj akár $3,000-t!

 

Exkluzív Intertops Chase & JuicyStakes Chase

 

Intertops chase és Juicy Stakes chase

 

Csatlakozz Exkluzív Intertops & JuicyStakes Chase-ünkhöz, és akár extra $300-t is nyerhetsz havonta minden egyéb promóción felül.

 

A rake chase nyeremények extra 4% rakeback-nek felelnek meg.

 

$4,000 heti race-ek

 

A játékosaink havonta négy exkluzív $4,000-os rake race-en vehetnek részt, ami azt jelenti, hogy minden hónapban $16.000 a teljes nyereményalap!

 

$250-os Intertops és Juicy Stakes privát freeroll-ok

 

Októberben két csütörtökön is $250-os Intertops és Juicy Stakes privát freeroll-okat kínálunk.

 

Intertops és Juicy Stakes privát freeroll

 

Mivel a privát freeroll-okra jelszóval kell regisztrálni, ami csak azon játékosok számára elérhető, akik rajtunk keresztül regisztráltak az Intertops vagy a Juicy Stakes termébe, ezért a freeroll-okon kevés játékosra lehet számítani, így nagy érték van bennük.

 

Intertops bemutató: forgalom, szoftver és rake

 

Mint már az Intertops bemutató korábbi részében említettük, az Intertops Poker az online póker óriás Microgaming szoftverét használja. Következésképpen a szoftver nagyon fejlett és megbízható. Játszhatsz akár a böngészőben is anélkül, hogy letöltenéd a szoftvert. Az Apple (MAC) OS X operációs rendszeréhez is elérhető.

 

TEKINTSD MEG RÉSZLETES ELEMZÉSÜNKET AZ INTERTOPS POKER FORGALMÁRÓL, SZOFTVERÉRŐL ÉS A TEREMBEN ELÉRHETŐ PÓKERFAJTÁKRÓL.

 

Intertops mobilalkalmazás

 

Az egyik legjobb dolog az Intertops-on, hogy bárhol és bármikor pókerezhetsz! A mobil póker kliens elérhető az Android, az iOS, a Blackberry és a Windows operációs rendszerekhez, tehát szinte minden létező mobil eszközön lehet használni. Egyszerűen csak töltsd le az INTERTOPS MOBILALKALMAZÁS-t és élvezd az online pókert iPhone-on, iPad-on és Androidon!

 

Az Intertops Poker rengeteg pénzt fektet a póker mobilalkalmazásába, amit épp nemrég újítottak meg. A mobil póker kliens széles a kínálatot nyújt mind cash game-ből, mind pedig versenyekből. Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod a kedvenc pókerfajtád és elkezdesz játszani!

 

Kompatibilitás

 

Az Intertops mobilalkalmazás elérhető Android, iOS, Blackberry és Windows mobil eszközökre. Mindegyik alkalmazás közvetlenül letölthető az INTERTOPS WEBOLDALÁN.

 

Intertops mobilalkalmazás - mobil póker kliens

 

Letöltés

 

Az Intertops mobilalkalmazás letöltéséhez egyszerűen KATTINTS a mobil weboldalukon található kék gombra.

 

Létezhetnek más mobilalkalmazások is az Intertops Poker-hez, de biztonsági okokból azt javasoljuk, hogy csak a hivatalos Intertops mobilalkalmazást használd.

 

Intertops bemutató: fizetési lehetőségek

 

Az Intertops Poker a fizetési lehetőségek széles skáláját kínálja annak érdekében, hogy néhány kattintással meg tudd oldalni a be- és kifizetéseidet.

 

Az Intertops-on az elérhető fizetési lehetőségek közé tartoznak a bankkártyák, mint a VISA és a Mastercard, a legnépszerűbb e-pénztárcák, mint a Skrill, a Neteller és az ecoPayz, továbbá a Paysafecard, valamint a Bitcoin is.

Befizetési lehetőségek és limitek

 

Az alábbiakban áttekintheted az Intertops Poker aktuális és elérhető befizetési lehetőségeit.

 

Fizetési mód Befizetés díja Min/max befizetés
Ingyenes Nincs limit
Ingyenes Max. €500
Ingyenes Max. €500
Ingyenes $20 – $5,000
Ingyenes $20 – $5,000
Ingyenes Max. €250
VIP-Bet Ingyenes $10 – $5,000
VIP-Bet Ingyenes $10 – $1,000

 

Kifizetési lehetőségek és limitek

 

Fizetési mód Kifizetés díja Min/max kifizetés Feldolgozási idő
$50 + Bank díja $150 – $2,500 10-15 munkanap
$20 $100 – $5,000 3-15 munkanap
$20 £5 – Nincs limit 3-15 munkanap
Ingyenes Max. $2,500 48 órán belül
Ingyenes Max. $2,500 48 órán belül
VIP-Bet Ingyenes $100 – $2500 48 órán belül
VIP-Bet Ingyenes Nincs limit 48 órán belül

Kifizetések és feldolgozási idők

 

Az Intertops Poker az egyik legrégebbi és legstabilabb online póker terem a világon. A cég több mint 20 éve működik, és nagyon jó hírnevet szerzett magának a gyors be- és kifizetések terén.

 

Az Intertops nagyszerű az ügyfélszolgálattal, és élő chat-tel is rendelkezik, arra az esetre, ha bármilyen kérdésed vagy problémád lenne. Még soha nem hallottunk semmilyen problémáról az Intertops Pokeren a be- és kifizetésekkel kapcsolatban, így biztosan nem kell késedelemre számítanod.

 

 

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

 

Intertops promóciók

Céggel kapcsolatos információk:

Cégnév: Intertops
Weboldal: intertops.eu/poker
Hálózat: Horizon
Licenc: Curacao, Holland Antillák és Ciprus.
Skrill loyalty: Van
P2P lehetőség: Nincs

Kizárt országok

 • Australia
 • France
 • Spain
 • United Kingdom

Intertops ügyfélszolgálat:

Email: poker@intertops.eu
Telfon: Nincs
Élő chat: Van

Szoftver kompatibilitás:

Intertops póker kínálat:

Összes játékos átlagos száma: 167
Cash game játékosok átlagos száma: 61
HEM/PT kompatibilitás: Nem
Rake struktúra: 5% Max. $5
NLH 6max: NL2k-ig
NLH HU: NL50-ig
PLO 6max: Plo2k-ig
PLO HU: Plo2k-ig

Legjobb póker ajánlataink

Az Intertops-on jelenleg elérhető póker kínálat és forgalmi adatok

Az alábbi táblázatokban az adott téteken és játéktípusokon megtalálható átlagos asztalszámot tüntettük fel. Ez azt jelenti, hogy ettől akár jelentős eltérést is tapasztalhattok mindkét irányba, attól függően, hogy melyik napszakban játszotok.

Hétvégi átlagos asztalszámok

Cash game (hétvége)

TÉT $4 $10 $20 $50 $100 $200 $400 $600 $1,000 $2,000 ÖSSZES ASZTAL
NL HU N/A N/A N/A 0 0 N/A N/A N/A N/A N/A 0
6 max 1 1 1 1 3 1 1 1 0 0 9
FR 0 0 0 0 0 0 0 N/A N/A N/A 0
PLO HU 0 0 0 0 0 N/A N/A N/A N/A N/A 0
6 max 0 0 0 2 0 1 0 0 0 0 3
FR N/A N/A N/A N/A 0 0 N/A N/A N/A N/A 0
ÖSSZES ASZTAL 12

Tournament (hétvége)

ELÉRHETŐ TÉTEK
SPIN N/A
MTT $0.3 – $27.5
SNG $0.09 – $343
ÖSSZES JÁTÉKOS SZÁMA 170

 

Hétköznapi átlagos asztalszámok

Cash game (hétköznap)

TÉT $4 $10 $20 $50 $100 $200 $400 $600 $1,000 $2,000 ÖSSZES ASZTAL
NL HU N/A N/A 0 0 N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
6 max 1 1 2 4 1 1 0 0 0 0 10
FR 0 0 1 1 0 0 N/A N/A N/A N/A 2
PLO HU 0 0 0 0 N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
6 max 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 1
FR N/A N/A N/A 0 0 N/A N/A N/A N/A N/A 0
ÖSSZES ASZTAL 13

Tournament (hétköznap)

ELÉRHETŐ TÉTEK
SPIN N/A
MTT $0.3 – $27.5
SNG $0.09 – $343
ÖSSZES JÁTÉKOS SZÁMA 205

 

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
JorGa, 19th Jun 2017
Been playing on that network for years and Intertops is the most stable brand i know. However im not happy with the traffic... unfortunately not enough tables to play, still the players are weak.
Kérlek jelentkezz be, hogy elküldhesd a véleményed: