•  
 •  
 •  
 •  
 •  
0 (0)
30% VIP + 20% Bónusz + Exkluzív Chase
Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

Guts Poker bemutató

Guts Poker bónusz, forgalom és szoftver

A Guts Poker neve igen jól cseng az európai online szerencsejáték iparban, köszönhetően annak, hogy az online kaszinó és sportfogadás kliensükkel nagy hírnévre tettek szert.

 

A logikus következő lépés egy online póker terem hozzáadása volt a portfóliójukhoz, amivel teljessé vált a Guts kínálata.

 

A Guts Poker csapata magasan képzett és a szerencsejáték iparban nagy tapasztalattal rendelkező szakértőkből áll, akiknek a célja egy olyan online póker terem lértehozása, amely a póker élmény tekintetében felülmúlhatatlan.

 

A Microgaming hálózat (MPN) részeként a Guts Poker-en nagy és stabil a forgalom, mind a cash game, mind pedig a verseny asztalokon. A PRIMA szoftvert használják, ami az egyik legmodernebb és kimondottan játékosbarát póker szoftver.

 

A Guts Poker-t az MT SecureTrade Limited üzemelteti, ami a Malta Gaming Authority és a UK Gambling Commission licencével is rendelkezik. Ezek a legjobban ellenőrzött, és emiatt a legbiztonságosabb linencek.

 

Cash game-ek, versenyek és pókerfajták nagy választékával találkozhatsz a Guts Poker-en: Fast-Fold Poker (Blaze), Texas Hold’em, Omaha, 7 Card Stud, Razz, 5 Card Stud és 5 Card Draw. Ezeken kívül póker freeroll-okból és naponta induló garantált nyereménylapú versenyekből sincs hiány.

 

A Guts Poker nagyértékű promóciókat kínál, ezért mindenképp érdemes elolvasni az alábbi részletes Guts Poker bemutató oldalunkat, amelyben megtekintheted nagyszerű Guts Poker rakeback ajánlatunkat is.

 

Guts Poker a Microgaming hálózat 2020-as bezárását követően várhatóan egy másik póker hálózatban fogja folytatni.

 

Mi az ajánlat?

 

Az alábbiakban áttekintést nyújtunk az aktuális és elérhető Guts Poker rakeback-ről és póker promóciókról:

 

PROMÓCIÓ ÉRTÉK
ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ €1,000 (20% RAKEBACK)
RAKEBACK 30% VIP
EXKLUZÍV GUTS POKER CHASE 10 – 18% RAKEBACK
€10,000 ÚJ JÁTÉKOS FREEROLL-OK
VIP-GRINDERS-HUNGARY EXTRA
ÉRDEKLŐDJ SKYPE-ON (LIVE:HUNSUPPORT)

 

Online póker szakértők által összeállított Guts Poker bemutató

 

A Guts Poker bemutató oldalunk online póker szakértőink csapatának munkája, akik a póker világban szerzett sokéves tapasztalattal rendelkeznek. Intenzíven tesztelték a Guts Poker asztalait és szoftverét, és arra jutottak, hogy bátran ajánlják ezt a póker termet mind a rekreációs, mind pedig a profi online póker játékosok számára.

 

A Guts Poker €1,000 bónuszt kínál függetlenül a befizetés nagyságától, ami 20% rakeback-nek felel meg.

 

Ezen felül 30% Guts Poker Rakeback-et is kapsz, ha rajtunk keresztül regisztrálsz a terembe, és további értékes exlkuzív póker promóciók is várnak itt rád.

 

A Guts Poker a különböző pókerfajták és póker promóciók széles választékát kínálja, és a forgalom is lehetővé teszi, hogy mindig legyen elég asztal, ahol játszani tudsz.

 

A pókerezéshez vagy letöltöd póker klienst, vagy akár egyszerűen csak a böngészőben bejelentkezve is játszhatsz.

 

Végül, de nem utolsó sorban, a Guts Poker ügyfélszolgálata és az élő chat is nagyon segítőkész, és a éjjel-nappal készen állnak, hogy megoldják a problémádat, bármivel is fordulsz hozzájuk.

 

Ha bármilyen kérdésed van, vagy egyéni Guts Poker rakeback ajánlatot keresel, nyugodtan fordulj a magyar nyelvű ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ. Kérlek, szólj hozzá a Guts Poker bemutató “Felhasználók értékelése” fülén, és tudasd velünk a Guts Poker-en szerzett tapasztalataidat.

 

Hogyan hozhatsz létre Guts Poker számlát?

 

Guts Poker számlát regisztrálni nem is lehetne könnyebb. Csak kövesd a lépésenkénti regisztrációs útmutatónkban leírtakat, és a Guts Poker számlád néhány pillanat alatt elkészül. Ne felejtsd majd el aktiválni az €1,000 ÜDVÖZLŐ BÓNUSZOD sem!

 

1. lépés – A regisztráció folyamatának elkezdése

 

Kérlek, töröld a Cookie-kat (fontos), majd KATTINTS IDE a Guts Poker regisztrációs folyamat elindításához. A link elvisz a Guts Poker weboldalára, ahol kérlek, kattints a jobb felső sarokban található zöld “Create an Account” gombra.

 

Guts Poker bemutató - online póker terem regisztráció

 

2. lépés – Add meg személyes adataidat

 

A “Create an Account” gombra kattintás után egy regisztrációs űrlap fog megjelenni. Ezt töltsd ki a kért adatokal, mint például név, születési dátum, email, jelszó, lakcím és mobiltelefonszám.

 

Guts Poker rakeback ajánlat - online póker számla regisztráció

 

3. lépés – Fizess be a Guts Poker számládra és szerezd meg az €1,000 bónuszt

 

Miután a Guts Poker számlád elkészült, kérlek, fizess be, hogy megkaphasd a €1,000 ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT.

 

A Guts Poker €1,000 bónuszt kínál függetlenül a befizetés nagyságától. Minden €25 raketermelés után €5-t írnak jóvá a számládon, ami így 20% rakeback-nek felel meg.

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

 

4. lépés – Küldd el nekünk az adataidat

 

Annak érdekében, hogy hozzáférhess a kizárólagos ajánlatainkhoz és promócióinkhoz, el kell küldened nekünk a Guts Poker felhasználónevedet (username), az email címet, amivel a Guts Poker-re regisztráltál, és az Account ID-t (hármassal kezdődő 7 jegyű szám) is. Az Account ID nem látható a Guts Poker profilodban, a Guts Poker ügyfélszolgálatától a poker@guts.com email címen tudod megkérdezni.

 

Ezt úgy teheted meg, ha bejelentkezel a VIP-Grinders fiókodba, és a “Submit Usernames” fülre kattintasz.

 

Guts Poker felhasználónév beküldése - online póker bónusz

 

Itt egyszerűen írd be Guts Poker felhasználónevedet (username), az email címet, amivel a Guts Poker-re regisztráltál, és az Account ID-t (hármassal kezdődő 7 jegyű szám) is, majd győződj meg róla, hogy a megfelelő online póker terem került kiválasztásra a legördülő menüből. Az Account ID nem látható a Guts Poker profilodban, a Guts Poker ügyfélszolgálatától a poker@guts.com email címen tudod megkérdezni.

 

Fontos! A fenti képen is látható, pirossal jelölt mezők kitöltése nélkül nem tudod elküldeni nekünk az adatokat. Ezek az adatok szükségesek ahhoz, hogy a terem vissza tudja igazolni számunkra a regisztrációdat.

 

KATTINTS IDE A FELHASZNÁLÓNEVED MEGADÁSÁHOZ.

 

Guts Poker bemutató: póker promóciók

 

A Guts Poker bemutató elején már említettük, hogy a Guts Poker kínálatában kiemelkedő póker promóciók találhatóak meg.

 

Ezek közé tartozik a nagyszerű €1,000 Üdvözlő Bónusz, a fantasztikus Guts Poker rakeback ajánaltunk és egyéb exkluzív online póker promóciók további nyerményekkel.

 

Minden új regisztrált játékos részt vehet az új játékosoknak szóló €10,000 összértékű freeroll-okon is.

 

Mindezen felül, a VIP-Grinders-Hungary játékosai részt vesznek saját exkluzív promócióinkon is.

 

Guts Poker Poker Üdvözlő Bónusz

 

A Guts Poker egy nagyvonalú €1,000 ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT kínál minden olyan játékosnak, aki most fizet be először a terembe. A bónusz mérete a befizetés nagyságától függetlenül €1,000.

 

Minden €25 raketermelés után, €5-t írnak jóvá a számládon, így a bónusz 20% rakeback-nek felel meg, és a kijátszására 60 nap áll rendelkezésedre.

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

 

Guts Poker Rakeback ajánlat

 

Az alap rakeback a Guts Poker-en 0% és 30% között van, attól függően, hogy mennyi rake-et termelsz, de ha rajtunk keresztül regisztrálsz a terembe, akkor azonnal, és mindig a 30% fix rakeback-et fogsz kapni.

 

Fontos! A rakeback-et a Loyalty pontjaid beváltásával kapod meg. A pontokat minden január 1-jén, április 1-jén, július 1-jén és október 1-jén lenullázák, így fontos, hogy ezen dátumok előtt beváltsd a pontokat.

 

A Guts Poker lobby-jában lehetőséged van annak beállítására, hogy a Loyalty pontjaid automatikusan beváltásra kerüljenek heti vagy havi rendszerességgel, és így biztosan ne vesszenek el.

 

Exkluzív Guts Poker Chase

 

Az Exkluzív Guts Poker Chase-en akár €2,750-t is nyerhetsz minden hónapban, és lehetőséget nyújt számodra, hogy 10 – 18% extra rakeback-re tehess szert.

 

Exkluzív Guts Poker Chase

 

Figyelem: Az extra 10 – 18% rakeback minden minden egyéb Guts Poker promóción felül értendő!

 

Guts Poker bemutató: forgalom, szoftver és rake értékelés

 

Mint már a Guts Poker bemutató korábbi részében említettük, a Guts Poker a Microgaming hálózat része, így a forgalom a nap minden részében megfelelő, hogy elég póker asztalt találj a játékodhoz.

 

A Guts Poker a pókerfajták széles választékát kínálja, mint például Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi/Lo, 5 Card Stud, 7 Card Stud, Razz és 5 Card Draw, továbbá a saját gyors póker variációjuk, amit Blaze Poker-nek hívnak.

 

A Guts Poker esetében nincs feltétlen szükség, hogy letöltsd a póker szoftvert, mert akár a böngészőben belépve is pókerezhetsz.

 

A díjnyertes szoftver az egyik legstabilabb és leginkább felhasználóbarát a piacon, a rake struktúra pedig nagyon kedvező, így a Guts Poker nagyszerű választás lehet minden pókerjátékos számára.

 

TEKINTSD MEG RÉSZLETES ELEMZÉSÜNKET A GUTS POKER FORGALMÁRÓL, SZOFTVERÉRŐL ÉS A TEREMBEN ELÉRHETŐ PÓKERFAJTÁKRÓL.

 

Guts Poker Poker mobilalkalmazás

 

A Guts Poker-en akár a böngészőben belépve is pókerezhetsz, így minden minden mobil eszközön tudod használni, beleértve az Android és az iOS operációs rendszereket is.

 

Guts Poker mobilalkalmazás - mobil póker kliens

 

Guts Poker bemutató: fizetési lehetőségek

 

A Guts Poker a fizetési lehetőségek széles választékát kínálja, amelyeket az alábbi táblázatokban foglaltunk össze.

 

Guts Poker befizetési lehetőségek:

 

Fizetési mód Minimum befizetés Maximum befizetés
paysafecard-small €10 €250
skrill €10 €5,000
neteller-small €10 €5,000
mastercard-small €10 €5,000
visa-small €10 €5,000

 

Guts Poker kifizetési lehetőségek:

 

Fizetési mód Minimum kifizetés Maximum kifizetés Feldolgozási idő
skrill €20 €5,000 Azonnali
neteller-small €20 €5,000 Azonnali
visa-small €20 €20,000 (a bankod ennél kisebb limitet is meghatározhat) 1 – 3 nap

 

Guts Poker kifizetési előzmények és feldolgozási idők

 

A Guts Poker egy jó hírnévnek örvendő online póker terem, amely a Microgaming hálózat része. Mivel az egyik legbiztosnágosabb póker oldal a piacon, így nem kell aggódnod a bankrollod miatt. Minden kifizetést időben és késedelem nélkül dolgoznak fel.

 

A Guts Poker rakeback ajánlatunkat minden olyan póker játékosnak javasoljuk, akik egy megbízható online póker termet keresnek, ahol széles a játékkínálat és nagyok a visszatérítések.

 

Biztosan élvezni fogod az alacsony rake, a nagy rakeback és a lenyűgöző póker promóciók nyújtotta előnyöket a piacon elérhető egyik legmegbízhatóbb teremben, ahol a nap 24 órájában elérhető ügyfélszolgálat is rendelkezésedre áll.

 

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

 

Guts Poker Promóciók

Céggel kapcsolatos információk:

Cégnév: Guts Poker
Weboldal: www.guts.com/en/poker
Hálózat: MPN
Licenc: Malta, UK
Skrill loyalty: Van
P2P lehetőség: Nincs

Kizárt országok

 • United States
 • American Samoa
 • Austria
 • Guam
 • Marshall Islands
 • Northern Mariana Islands
 • Puerto Rico
 • Virgin Islands, US
 • Afghanistan
 • Algeria
 • Angola
 • Anguilla
 • Antigua And Barbuda
 • Argentina
 • Aruba
 • Australia
 • Armenia
 • Azerbaijan
 • Bahamas
 • Barbados
 • Belgium
 • Belize
 • Benin
 • Bermuda
 • Bhutan
 • Botswana
 • Bouvet Island
 • Brazil
 • British Indian Ocean Territory
 • Burkina Faso
 • Burkina Faso
 • Burundi
 • Cambodia
 • Cameroon
 • Cape Verde
 • Cayman Islands
 • Central African Republic
 • Chad
 • China
 • Christmas Island
 • Colombia
 • Comoros
 • Congo
 • Cook Islands
 • Costa Rica
 • CÔte Divoire
 • Cuba
 • Cyprus
 • Czech Republic
 • Denmark
 • Djibouti
 • Dominica
 • Dominican Republic
 • Ecuador
 • Egypt
 • El Salvador
 • Equatorial Guinea
 • Eritrea
 • Estonia
 • Ethiopia
 • Fiji
 • France
 • French Guiana
 • French Polynesia
 • French Southern Territories
 • Gabon
 • Gambia
 • Gibraltar
 • Greece
 • Greenland
 • Grenada
 • Guadeloupe
 • Guatemala
 • Guinea
 • Guinea-bissau
 • Guyana
 • Haiti
 • Holy See (vatican City State)
 • Honduras
 • Hong Kong
 • India
 • Indonesia
 • Iran
 • Iraq
 • Ireland
 • Israel
 • Italy
 • Jamaica
 • Jordan
 • Kazakhstan
 • Korea [KP]
 • Kuwait
 • Kyrgyzstan
 • Lao
 • Lesotho
 • Liberia
 • Libyan Arab Jamahiriya
 • Lithuania
 • Madagascar
 • Malawi
 • Malaysia
 • Maldives
 • Mali
 • Martinique
 • Mauritania
 • Mauritius
 • Mayotte
 • Micronesia
 • Montenegro
 • Montserrat
 • Morocco
 • Mozambique
 • Myanmar
 • Namibia
 • Nauru
 • Nepal
 • New Caledonia
 • Nicaragua
 • Niger
 • Nigeria
 • Niue
 • Norfolk Island
 • Oman
 • Pakistan
 • Palau
 • Panama
 • Paraguay
 • Philippines
 • Pitcairn
 • Poland
 • Portugal
 • RÉunion
 • Romania
 • Rwanda
 • Saint Helena
 • Saint Kitts And Nevis
 • Saint Lucia
 • Saint Pierre And Miquelon
 • Saint Vincent And The Grenadines
 • Samoa
 • Sao Tome And Principe
 • Senegal
 • Seychelles
 • Sierra Leone
 • Singapore
 • Slovakia
 • Slovenia
 • Solomon Islands
 • Somalia
 • South Africa
 • South Georgia And The South Sandwich Islands
 • Spain
 • Sudan
 • Suriname
 • Svalbard And Jan Mayen
 • Swaziland
 • Sweden
 • Syrian Arab Republic
 • Tajikistan
 • Tanzania
 • Timor-leste
 • Togo
 • Tokelau
 • Tonga
 • Trinidad And Tobago
 • Tunisia
 • Turkey
 • Turkmenistan
 • Turks And Caicos Islands
 • Tuvalu
 • Uganda
 • Uruguay
 • Uzbekistan
 • Vanuatu
 • Virgin Islands, British
 • Wallis And Futuna
 • Western Sahara
 • Yemen
 • Zambia
 • Zimbabwe

Guts ügyfélszolgálat:

Email: support@guts.com
Számlahitelesítés: docs@guts.com
Élő chat: Van
Telfon: Nincs

Szoftver kompatibilitás:

Guts póker kínálat:

Összes játékos átlagos száma: 1650
Cash game játékosok átlagos száma: 710
HEM/PT kompatibilitás: Nem
Rake struktúra: 5% max. €3
NLH 6max: NL10k-ig
NLH HU: NL10k-ig
PLO 6max: PLO10k-ig
PLO HU: PLO10k-ig

Legjobb póker ajánlataink

 • Utoljára frissítve: 15:13 CET, 24th Jan 2020
  Helyezés Játékos Pontok Nyeremény
  1 poiuztr 7217.20 500.00
  2 Noti 5612.80 300.00
  3 PENISPUMPXXL 3806.00 200.00
  4 KayoDot 3322.18 200.00
  5 vegashereicome 2843.00 125.00

A Guts Poker-en jelenleg elérhető póker kínálat és forgalmi adatok

Az alábbi táblázatokban az adott téteken és játéktípusokon megtalálható átlagos játékosszámot tüntettük fel.

Ez azt jelenti, hogy ettől akár jelentős eltérést is tapasztalhattok mindkét irányba, attól függően, hogy melyik napszakban játszotok.

Hétvégi átlagos játékosszámok

Cash game (hétvége)

TÉT €2 €4 €10 €20 €50 €100 €200 €400 €600 €1,000 €2,000 €5,000 €10,000 ÖSSZES JÁTÉKOS
NL HU N/A 0 5 4 5 7 4 6 8 8 2 1 1 51
6 max 82 74 78 71 62 22 14 13 7 3 2 0 0 428
FR 7 1 0 0 0 4 1 1 0 0 0 0 0 14
PLO HU N/A N/A N/A 3 2 5 5 5 5 3 N/A N/A 0 28
6 max 17 8 21 25 23 12 8 3 1 1 2 1 0 122
FR N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
ÖSSZES JÁTÉKOS 643

Tournament (hétvége)

ELÉRHETŐ TÉTEK
FISHPARTY (SPIN) €1 – €50
MTT €0.01 – €1,500
SNG €0.01 – €1,050
ÖSSZES JÁTÉKOS SZÁMA 4177

 

Hétköznapi átlagos játékosszámok

Cash game (hétköznap)

TÉT €2 €4 €10 €20 €50 €100 €200 €400 €600 €1,000 €2,000 €5,000 €10,000 ÖSSZES JÁTÉKOS
NL HU N/A 1 3 2 4 6 9 8 8 8 2 2 0 53
6 max 61 60 90 83 56 46 19 7 7 8 6 1 1 445
FR 2 2 0 0 2 1 3 3 1 1 0 0 0 15
PLO HU N/A N/A N/A 2 0 7 6 4 4 4 N/A N/A 0 27
6 max 13 6 32 18 27 20 12 4 2 5 2 1 0 142
FR N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
ÖSSZES JÁTÉKOS 682

Tournament (hétköznap)

ELÉRHETŐ TÉTEK
FISHPARTY (SPIN) €1 – €50
MTT €0.01 – €1,500
SNG €0.01 – €1,050
ÖSSZES JÁTÉKOS SZÁMA 3210

 

 

Még nincsenek felhasználói értékelések. De örölünk ha te megírod a véleményed!
Kérlek jelentkezz be, hogy elküldhesd a véleményed: