•  
 •  
 •  
 •  
 •  
4.1 (29)
Fish Buffet + Chase + $25,000 Race
Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

BetKings bemutató

BetKings Poker bónusz, forgalom és szoftver

A BetKings Poker-t 2015-ben alapították, és az egyik legújabb online póker terem a GG hálózatban.

 

Korábban az olasz The Hive hálózat tagja volt, de hálózati krízis miatt be kellett zárniuk, és csak 2017-ben nyitottak újra a GG hálózat részeként. Ez a váltás lehetővé tette, hogy a BetKings Poker népszerűsége rohamosan nőjön.

 

Ez az online póker terem nagyszerű MTT és SNG versenyeket és lenyűgöző bónuszt kínál, valamint nagyon gyenge a mezőny is, és BetKings rakeback ajánlatunkra is szert tehetsz, ha rajtunk keresztül regisztrálsz ide.

 

A BetKings Poker a cash game asztalok széles választékát is kínálja, mint például Texas Holdem, Pot Limit Omaha.

 

Bár már nem jellemzőek a bannolások a GG hálózatban, de azért mi azt javasoljuk, hogy a teremben tartott pénzed minden session után tedd át a póker számláról a fő számlára, mert ott nem fér hozzá a hálózat.

 

Ha értékes póker promóciók sokaságával teli online póker termet keresel, akkor mindenképp érdemes megtekintened az alábbi BetKings bemutató oldalunkat.

 

Mi az ajánlat?

 

Az alábbiakban áttekintést nyújtunk az aktuális és elérhető BetKings rakeback-ről és póker promóciókról:

 

PROMÓCIÓ ÉRTÉK
ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZ $1,000
FISH BUFFET
10 – 50% PVI
EXKLUZÍV BETKINGS CHASE
30 – 35% NET PVI
$25,000 VIP-GRINDERS RACE
~ 0 – 25% NET PVI
BETKINGS PRIVÁT FREEROLL-OK 2 x $200 HAVONTA
$375,000 RUSH & CASH RACE
$200,000 AOF FESTIVAL
VIP-GRINDERS-HUNGARY EXTRA ÉRDEKLŐDJ SKYPE-ON (LIVE:HUNSUPPORT)

Online póker szakértők által összeállított BetKings bemutató

 

Online póker szakértőink csapata egy részletes értékelést készített a BetKings Poker terméhez, és az ő munkájuknak köszönhetően született az alábbi BetKings bemutató.

 

Online póker szakértőink alaposan beleásták magukat, és tesztelték a BetKings Poker asztalain elérhető játékokat és a póker szoftver teljesítményét. A BetKings Poker-nek a legjobb értékelést adták, köszönhetően a gyenge mezőnynek és a szoftver kezelhetőségének.

 

Még hétköznap is minden gond nélkül találtak elegendő számú póker asztalt a játékhoz. A teszt során főleg gyenge mezőny volt jellemző ebben az online póker teremben, amit kínált póker promóciók még profitábilisabbá tettek.

 

A GG hálózat szoftverében nagyon könnyen és gyorsan lehet navigálni a menükben. A legtöbb esetben néhány másodperc alatt meg tudod találni, amit keresel.

 

Köszönhetően a különböző pókerfajták és tétek széles választékának és annak, hogy mindig lehet elég asztalt találni, ez az online póker terem kitűnő választás mind a profi, mind pedig a rekreációs póker játékosok számára.

 

Online póker szakértőink arra a megállapításara jutottak, hogy a BetKings Poker valóban a GG hálózat legjobb online póker termei közé tartozik.

 

Ha bármilyen kérdésed van, vagy egyéni BetKings rakeback ajánlatot keresel, nyugodtan fordulj a magyar nyelvű ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ. Kérlek, szólj hozzá a BetKings bemutató “Felhasználók értékelése” fülén, és tudasd velünk a BetKings Poker-en szerzett tapasztalataidat.

 

Hogyan hozhatsz létre BetKings Poker számlát?

 

BetKings Poker számlát regisztrálni nem is lehetne könnyebb. Mi is összeállítottunk egy lépésenkénti regisztrációs útmutatót, arról, hogy hogyan is kell létrehozni BetKings Poker számlát és igényelni az $1,000 ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZT.

 

1. lépés – A regisztráció folyamatának elkezdése

 

Kérlek, töröld a Cookie-kat (fontos), majd KATTINTS IDE a BetKings Poker regisztrációs folyamat elindításához. A link elvisz a BetKings weboldalára.

 

BetKings bemutató - online póker terem regisztráció

2. lépés – Add meg személyes adataidat

 

Egy regisztrációs űrlap fog megjelenni. Ezt egyszerűen csak töltsd ki a kért adatokkal, mint például a személyes adatok és a számla beállításához szükséges adatok, majd kattints a “Register” gombra.

 

BetKings rakeback ajánlat - online póker számla regisztráció

 

Ezután tetszésednek megfelelően személyre szabhatod a számlád.

 

3. lépés – Fizess be a BetKings számládra és szerezd meg az $1,000 bónuszt

 

Most, hogy a BetKings számlád elkészült, kérlek, fizess be, hogy megkaphasd az $1,000 ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZT.

 

Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy belépsz a BetKings Poker számládra, és igényled a bónuszt.

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

 

4. lépés – Küldd el nekünk az adataidat

 

Annak érdekében, hogy hozzáférhess a kizárólagos ajánlatainkhoz és promócióinkhoz, el kell küldened nekünk a BetKings felhasználónevedet (username) és a BetKings-en regisztrált email címedet is.

 

Ezt úgy teheted meg, ha bejelentkezel a VIP-Grinders fiókodba, és a “Submit Usernames” fülre kattintasz.

 

BetKings RS felhasználónév beküldése

 

Itt egyszerűen írd be BetKings felhasználónevedet (username) és a BetKings-en regisztrált email címedet is, és győződj meg róla, hogy a megfelelő online póker terem (Skin: BetKings RS) került kiválasztásra a legördülő menüből.

 

Fontos! A fenti képen is látható, pirossal jelölt mezők kitöltése nélkül nem tudod elküldeni nekünk az adatokat. Ezek az adatok szükségesek ahhoz, hogy a terem vissza tudja igazolni számunkra a regisztrációdat.

 

KATTINTS IDE A FELHASZNÁLÓNEVED MEGADÁSÁHOZ.

 

BetKings bemutató: póker promóciók

 

Ahogy a BetKings bemutató elején már említettük, BetKings Poker-en rengeteg nagy értékkel bíró póker promóció érhető el.

 

Ezek közé tartozik a hatalmas első befizetési bónusz, a központi rake race-ek és rake chase-ek széles választéka, amelyeken jelentős rakeback-re tehetsz szert, és még további fantasztikus nyereményekre is számíthatsz.

 

Mindezen felül a játékosaink élvezhetik a saját póker promócióink előnyeit is, mint például a fő promóciónk a $25,000 Exkluzív Race-ünk.

 

BetKings Poker első befizetési bónusz

 

A BetKings Poker egy nagyvonalú $1,000 ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZT kínál minden új játékosnak, függetlenül a befizetés nagyságától.

 

Minden $50 raketermelés után, $5 bónuszt írnak jóvá a számládon, összesen legfeljebb $1,000 dollárig! Ez azt jelenti, hogy a bónusz 10% rakeback-nek felel meg.

 

A póker bónusz kijátszására 180 nap áll rendelkezésedre.

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

 

BetKings rakeback ajánlat

 

A fantasztikus BetKings rakeback ajánlatunkkal akár 50% rakeback-re is szert tehetsz, és ezen felül még jó néhány nagyértékű póker promócióban is részt veszel, ahol extra nyereményekben részesülhetsz.

 

A BetKings rakeback programja Fish Buffet Points néven ismert.

 

Minden alkalommal, amikor $0.01 rake-et termelsz, 1 Fish Buffet pontot kapsz (FP). Minél többet játszol, annál több pontot kapsz és annál gyorsabban jutsz felfelé a Fish Buffet 25 szintjén keresztül. Minden játékos a Plankton szinten kezd, ahol körülbelül 15% BetKings rakeback-et kap.

 

A szintek mindegyike egyedi kihívást jelent, különböző pont- és időkövetelményekkel. További információ az alábbi táblázatban található.

 

Szintek   FP pontok
Idő Nyeremények Cashback
Plankton Kezdő szint 500 24 óra $0.50 ~ $1.50 15%
Shrimp 1,000 24 óra $1 ~ $3 20%
Goldfish Bronze 1,500 24 óra $1.50 ~ $6 22%
Silver 25%
Gold 28%
Crab Bronze 5,000 72 óra $5 ~ $25 28%
Silver 30%
Gold 32%
Octopus Bronze 15,000 7 nap $15 ~ $90 32%
Silver 33%
Gold 34%
Platinum 35%
Diamond 36%
Whale Bronze 40,000 15 nap $40 ~ $320 40%
Silver 41%
Gold 42%
Platinum 43%
Diamond 44%
Shark Bronze 100,000 30 nap $100 ~ $1,000 45%
Silver 46%
Gold 47%
Platinum 48%
Diamond 49%
Black 50%
VIP 300,000 90 nap $300 ~ $3,000 50%

 

Miután elértél egy új szintet, lehetőséget kapsz arra, hogy megpörgesd egy nyereménykereket, amely az adott szinttől függően eltérő nyereményeket kínál. Ha nem sikerül megszerezned a szükséges mennyiségű pontot, akkor az adott szint pontjai lejárnak, és az előző szintre kerülsz vissza.

 

BetKings rakeback fish buffet

 

Minden pörgetéssel lehetőséget kapsz arra, hogy megnyerj egyet a szintednek megfelelő 6 nyeremény közül.

 

Exkluzív BetKings Chase

 

Az Exkluzív BetKings Chase-ünk lehetőséget nyújt számodra, hogy 30 – 35% extra rakeback-re tehess szert. A rakeback a net PVI raketermelésen alapul.

 

Exkluzív BetKings Chase

 

Figyelem! Az extra 30 – 35% net PVI rakeback minden minden egyéb BetKings promóción felül értendő!

 

$25,000 Exkluzív Race

 

És ez még nem minden, mert a BetKings Poker regisztrációddal a lenyűgöző $25,000 Exkluzív Race-ünkben is részt veszel, ahol az első helyezett játékos $3,000 nyereményben részesül.

 

$25,000 Exkluzív Race

 

$375,000 Rush & Cash Race

 

A GG hálózat $375,000-t oszt ki 5 darab $75,000 összdíjazású heti race-en (minden Rush & Cash vakszinthez egy race).

 

BetKings bemutató: forgalom és szoftver értékelés

 

Csakúgy, mint a GG hálózat többi terme, a BetKings Poker is az NSUS Ltd. által fejlesztett szoftveren fut. A szoftver a világ számos online pókerjátékosának kedvence. Jól felépített, zökkenőmentesen fut és jól is néz ki.

 

Mint már a BetKings bemutató korábbi részében említettük, a póker számlád az igényeidnek megfelelően személyre szabhatod, így a játékélmény a lehető legjobban megfelel majd az elvárásaidnak.

 

A BetKings Poker-en éjjel-nappal nagy a forgalom, gyenge a mezőny és a pókerfajták széles választékát kínálja, úgy mint a Texas Holdem, a Pot-Limit Omaha, az All in or Fold, továbbá a versenykínálata is fantasztikus.

 

Az alacsony és a közepes téteken mindig van több asztal is, és a legtöbb esetben a legmagasabb téteken is fut néhány póker asztal.

 

TEKINTSD MEG RÉSZLETES ELEMZÉSÜNKET A BETKINGS POKER FORGALMÁRÓL, SZOFTVERÉRŐL ÉS A TEREMBEN ELÉRHETŐ PÓKERFAJTÁKRÓL.

 

BetKings mobilalkalmazás

 

A BetKings mobilalkalmazás segítségével bárhol és bármikor online pókerezhetsz. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy letöltöd a BetKings mobilalkalmazást a BetKings weboldaláról.

 

Kompatibilitás

 

A BetKings mobilalkalmazás elérhető a legtöbb elterjedt operációs rendszerre, mint például az Android és az iOS.

 

BetKings mobilalkalmazás - android és apple mobil póker kliens

 

BetKings mobil póker kliens letöltése

 

A BetKings mobil póker kliens a BetKings weboldaláról tölthető le.

 

BetKings bemutató: fizetési lehetőségek

 

A BetKings Poker a fizetési lehetőségel széles választékát kínálja, így szabadon be- vagy kiutalhatod a bankroll-od, amikor csak szeretnéd.

 

BetKings bemutató online fizetési lehetőségek

 

Ez online póker terem a következő fizetési lehetőségeket kínálja: Skrill, Neteller, banki utalás, MasterCard, Visa, Paysafe és EcoPayz.

 

BetKings Poker kifizetési előzmények és feldolgozási idők

 

A BetKings Poker egy jó hírű online póker terem, amely nagy értékű póker promóciókat kínál játékosainak. A terem a nagy és stabil GG hálózat része, így nem kell aggódnod a bankrollod miatt sem. A kifizetéseket időben és késedelem nélkül dolgozzák fel.

 

A BetKings rakeback ajánlatunkat minden olyan póker játékosnak javasoljuk, akik egy megbízható online póker termet keresnek, ahol széles a játékkínálat és gyenge a mezőny.

 

Az alacsony rake, a nagy rakeback és a lenyűgöző póker promóciók minden póker játékos számára kiváló választássá teszik ezt az online póker termet.

 

 

Csak új játékosok számára | 18+ | Részvételi feltételek

 

BetKings Promóciók

Céggel kapcsolatos információk:

Cégnév: BetKings Poker
Weboldal: betkings.eu
Hálózat: GG Network
Licenc: Curacao
Skrill loyalty: Van
P2P lehetőség: Van

Kizárt országok

 • United States
 • Afghanistan
 • Algeria
 • American Samoa
 • Angola
 • Aruba
 • Bahrain
 • Belize
 • Cuba
 • Eritrea
 • Ethiopia
 • Hong Kong
 • Iraq
 • Israel
 • Jordan
 • Korea [KR]
 • Korea [KP]
 • Kuwait
 • Liberia
 • Marshall Islands
 • Mauritania
 • Netherlands
 • Norfolk Island
 • Oman
 • Philippines
 • Rwanda
 • Seychelles
 • Singapore
 • Somalia
 • Sudan
 • Turkey
 • United Arab Emirates
 • Yemen

BetKings ügyfélszolgálat:

Email: support@betkings.eu
Telfon: Nincs
Élő chat: Nincs

Szoftver kompatibilitás:

BetKings póker kínálat:

Összes játékos átlagos száma: 1629
Cash game játékosok átlagos száma: 1442
HEM/PT kompatibilitás: Nem
Rake struktúra: 5% max. $15
NLH 6max: NL5k-ig
NLH HU: /
PLO 6max: PLO20k-ig
PLO HU: /

Legjobb póker ajánlataink

 • Utoljára frissítve: 15:22 CET, 24th Jan 2020
  Helyezés Játékos Pontok Nyeremény
  1 somax90 6754.26 1097.57
  2 voidless789 3598.46 584.75
  3 Beckham087 2281.86 370.80
  4 Fluffymeow 1738.38 260.76
  5 machtnix 1520.90 228.14
 • Utoljára frissítve: 15:22 CET, 24th Jan 2020
  Helyezés Játékos Pontok Nyeremény
  1 justonetime123 61916.22 3000.00
  2 Rogdiush 39585.12 2250.00
  3 gaan64 32583.56 1750.00
  4 boerni21 31888.71 1250.00
  5 Acer123 28651.38 1000.00
 • Utoljára frissítve: 15:22 CET, 24th Jan 2020

A BetKings Poker-en jelenleg elérhető póker kínálat és forgalmi adatok

Az alábbi táblázatokban az adott téteken és játéktípusokon megtalálható átlagos asztalszámot tüntettük fel.

Ez azt jelenti, hogy ettől akár jelentős eltérést is tapasztalhattok mindkét irányba, attól függően, hogy melyik napszakban játszotok.

Tapasztalataink szerint a GG hálózaton előfordulhat, hogy akár kétszer annyi asztal is fut, mint amennyit a lenti tábázatban feltüntettünk.

Hétvégi átlagos asztalszámok

Cash game (hétvége)

TÉT $1 $3 $10 $20 $40 $100 $150 $200 $1,000 $1,500 $2,500 $4,000 $5,000 $10,000 ÖSSZES ASZTAL
NL HU N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
6 max 24 14 7 7 5 2 N/A 1 0 0 0 0 0 0 60
FR 1 1 1 0 0 N/A 0 N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 3
PLO HU N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
6 max 8 7 8 3 3 N/A 1 2 1 N/A 0 N/A 0 N/A 33
FR N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
ÖSSZES ASZTAL 96

Tournament (hétvége)

ELÉRHETŐ TÉTEK
TWISTER (SPIN) N/A
MTT $1 – $1,000
SNG N/A
ÖSSZES JÁTÉKOS SZÁMA 9380

 

Hétköznapi átlagos asztalszámok

Cash game (hétköznap)

TÉT $1 $3 $10 $20 $40 $100 $150 $200 $1,000 $1,500 $2,500 $4,000 $5,000 $10,000 ÖSSZES ASZTAL
NL HU N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
6 max 14 10 8 8 5 3 N/A 3 0 1 0 0 0 0 52
FR 1 1 1 0 0 N/A 1 N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 4
PLO HU N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
6 max 8 10 10 3 3 N/A 0 1 0 N/A 0 N/A 0 N/A 35
FR N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A N/A 0
ÖSSZES ASZTAL 91

Tournament (hétköznap)

ELÉRHETŐ TÉTEK
TWISTER (SPIN) N/A
MTT $1 – $1,000
SNG N/A
ÖSSZES JÁTÉKOS SZÁMA 6499

 

 

Még nincsenek felhasználói értékelések. De örölünk ha te megírod a véleményed!
Kérlek jelentkezz be, hogy elküldhesd a véleményed: